سلامت نیوز : معمولاً بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی ناشی از كهولت سن، بیماری های شدید، اقدامات درمانی و یا عمل های جراحی را بیشتر درگیر می كند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مركز تحقیقات مقاومت های میكروبی، عفونت های بیمارستانی به عفونت هایی گفته می شود كه 48 ساعت پس از ورود به بیمارستان رخ دهند كه در مورد مدت زمان لازم برای كسب عفونت های بیمارستانی نظرات متفاوتی وجود دارد. گاهی بیمارانی كه مدت زمان كوتاهی در بیمارستان بستری بوده اند عفونت بیمارستانی را كمی پس از ترك بیمارستان نشان می دهند.

بنابراین گزارش، حضور تعداد زیاد بیماران در محیط بیمارستان با بیماری های مختلف، ضعف سیستم ایمنی و حضور تعداد زیادی از پرسنل درمانی كه با بیماران در تماسند  از جمله عواملی است كه میزان ابتلا به عفونت های بیمارستانی را افزایش می دهد.

بنابر اعلام مركز تحقیقات مقاومت های میكروبی، عفونت های دستگاه ادراری از شایع ترین عفونت های بیمارستانی است.

گفتنی است آمـــار شیوع عفونت های ادراری در خانم ها در سنین باروری تا 50 برابر آقایان گزارش شده است و در سنین حداقل 30 درصد خانم ها عفونت ادراری را تجربه كرده اند.

براساس این گزارش در خصــوص درمان عفونت های دستگاه ادراری بسته به محل عفونـــت و مقـــاومت و حساسیت میكروب ها به آنتی بیوتیك ها دارد و نیز عوامل دخالت كننده دیگر همچون ناهنجاری هــای مادرزادی، سنگ های عفونی و اجسام خارجی شیوه های درمانی متفاوتی دارد.

قابل توجه است كه سنگ های عفونی دستگاه ادراری، پروستاتیت مزمن، اجسام خارجی درون دستگاه ادراری، معایب مــادرزادی كلیه ها از علل مهم عفونت های مانـــــدگار دستگاه ادراری است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha