چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴
سلامت نیوز : اختلالات ناشی از خواب در میان كودكان شایع‌تر از بزرگسالان است و 44 درصد كودكان دچار اختلالات خواب هستند.
دكتر شبنم جلیل القدر متخصص اطفال و عضو كمیته اجرایی كنگره در حاشیه پنجمین كنگره اختلالات خواب گفت: بسیاری از مشكلات خواب در كودكان ما به عادات غلط خواب برمی‌گردد؛نوزادان از 7 تا 12 ماهگی، نباید از 12 شب تا 5 صبح از خواب بیدار شوند و در این ساعات احتیاجی به تغذیه شبانه ندارند. این كه معمولا نوزاد را برای دادن شیر در طول ساعات شب از خواب بیدار می‌كنند بیشتر به تقویت عادات ناصحیح در شیوه خواب می‌انجامد.
وی یادآور شد: اختلالات خواب در كودكان بیشتر از بزرگسالان دیده می‌شود به طوری كه  44 درصد كودكان مشكل خواب دارند كه 25 درصد آن شدیدتر است، در حالی كه 20 درصد بزرگسالان در كشور به بی‌خوابی مزمن دچار هستند.
دكتر جلیل القدر خاطر نشان كرد: بیش از نیمی از كودكان، نخست به خواب می‌روند و سپس در رختخواب گذاشته می‌شوند در حالی كه كودك باید در رختخوابش به خواب برود. این متخصص اطفال افزود: همچنین 56 درصد كودكان ما در كنار مادرشان می‌خوابند كه این مسئله نیز از جمله عادات غلط در خواب است كه عمق خواب را كم می‌كند.
دكتر جلیل القدر درباره ضرورت تشخیص زودهنگام بی‌خوابی در نوزادان تاكید كرد: اگر بی‌خوابی درمان نشود، كیفیت بدخوابی در سنین بالاتر نیز ادامه پیدا كرده و مشكل ساز می‌شود. بدخلقی، پیش فعالی، عدم وزن گیری مناسب از جمله عواقب بی‌خوابی است و برای والدین، افسردگی و خستگی در طول روز را در پی خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha