سلامت نیوز : رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: تهیه نقشه پراکنش گیاهان دارویی مرحله نهایی خود را طی می‌کند.
منطقه مازندران، محمد امینی در ستاد استانی گیاهان دارویی مازندران اظهار كرد: 18 ایستگاه تحقیقاتی با وسعت یک هزار و 600 هکتار در مازندران وجود دارد که بخشی از آن به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.
وی افزود: 8 هزار گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد که 2 هزار گونه آن در شمال کشور به خصوص مازندران یافت می‌شود و تنوع گونه‌ای و ظرفیت‌های آن معادل کل اروپاست.
رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان این‌که نقشه پراکنش گیاهان دارویی مراحل نهایی را طی می‌کند، خاطرنشان كرد: بخش اعظم فعالیت در حوزه گیاهان دارویی به جمع‌آوری و شناسایی پراکنش آن برمی‌گردد.
امینی تصریح کرد: بررسی امکان کشت و اهلی کردن گیاهان دارویی وحشی در عرصه جنگل‌ها و مراتع، شناسایی و تعیین ترکیب مواد موثره در 80 گونه گیاه دارویی شمال کشور انجام شده است.
وی یادآور شد: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در بررسی بر روی سازوکار کشت گیاهان دارویی در مناطق ییلاقی استان تجربه دیرینه‌ای دارد و از نظر علمی بسیار ارزشمند است.
رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان این‌که حفاظت از گونه‌های گیاهی از شناسایی آن‌ها مهمتر است، گفت: باید حمایت بیشتری از گیاهان دارویی صورت گیرد.
امینی افزود: باید مطالعات در زمینه گیاهان دارویی در حوزه‌هایی از قبیل زمین، پژوهشی و آزمایشگاهی متمرکز شود كه خود نیازمند پشتیبانی و حمایت است.
وی تصریح كرد: 11 هزار جوان عضو شرکت‌های تعاونی کشاورزی که بیش از 7 هزار نفر از آن‌ها جویای کار هستند، می‌توانند در حوزه گیاهان دارویی، شرکتی تشکیل دهند.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha