بیماری آلزایمر یک بیماری مزمن است که حافظه و سایر عملکردهای مهم مغز را از بین می‌برد و تصور می‌شود که بین مدت‌زمان خواب و خطر ابتلا به آلزایمر ارتباطی وجود دارد.

اینفوگرافیک/ ارتباط مدت‌زمان خواب و خطر ابتلا به آلزایمر

سلامت نیوز:بیماری آلزایمر یک بیماری مزمن است که حافظه و سایر عملکردهای مهم مغز را از بین می‌برد و تصور می‌شود که بین مدت‌زمان خواب و خطر ابتلا به آلزایمر ارتباطی وجود دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا، بیماری آلزایمر یک بیماری مزمن است که حافظه و سایر عملکردهای مهم مغز را از بین می‌برد و تصور می‌شود که پروتئین آمیلوئید بتا نقش بسیار مهمی در ابتلا به آلزایمر دارد.

 



این پروتئین تمایل به تجمع برای تشکیل پلاک‌ها را دارد. زمانی که در مغز بیمار توازن بین تولید و پاک‌سازی آمیلوئید بتا از بین می‌رود و پلاک‌ها در مغز تشکیل‌شده و  خودشان را به نورون‌ها می‌چسبانند.


نورون‌های تحت تأثیر پلاک‌ها نمی‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند یا سیگنال‌های سایر سلول‌های مغزی را دریافت نمایند و درنتیجه می‌میرند.
بنابراین عادات خواب شبانه و میزان رسوبات آمیلوئید بتا در مایع مغزی نخاعی ارتباط وجود دارد. افرادی که کمتر از ۴ ساعت و بیش از ۱۰ ساعت در شب می‌خوابند دارای میزان بیشتر رسوبات آمیلوئید بتا هستند، درحالی‌که افرادی که حدود ساعت ۱۰ شب خوابیده خواب شبانه‌شان بین ۶ تا ۷ ساعت است دارای رسوبات کمتر آمیلوئید بتا هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha