یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تعویق برگزاری کنکور مشکلی را حل نمی کند، گفت: باید دولت برای اعمال تمامی پروتکل های بهداشتی در برگزاری کنکور پای کار آمده و برای هر داوطلب بسته بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی کننده در نظر گیرد.

تعویق کنکور مشکلی را حل نمی‌کند/ دولت برای داوطلبان بسته بهداشتی تهیه کند

سلامت نیوز:یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تعویق برگزاری کنکور مشکلی را حل نمی کند، گفت: باید دولت برای اعمال تمامی پروتکل های بهداشتی در برگزاری کنکور پای کار آمده و برای هر داوطلب بسته بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی کننده در نظر گیرد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،جلیل میرمحمدی اظهار کرد: اگر کنکور سراسری در تیر ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شد شرایط بسیار بهتر از این روزها بود. اکنون که زمان برگزاری آزمون به اواخر مرداد موکول شده است تعویق یک یا دو ماهه آن مشکلی را حل نمی کند چون چشم انداز مثبتی پیش روی ما وجود ندارد که طبق آن بگوییم در چند ماه آینده وضعیت شیوع کرونا کمتر خواهد شد.


وی افزود: طبق نظر برخی کارشناسان بهداشتی اوضاع در پاییز ماه به دلیل سردی هوا و بیماری آنفلوآنزا می تواند بدتر هم شود. لذا در این شرایط راهکار این است که از تمامی ظرفیت ها برای برگزاری کنکور استفاده شود. یعنی دانشگاه های علوم پزشکی، دولتی و تحت پوشش وزارت علوم، دانشگاه آزاد، وزارت ورزش و جوانان و دستگاه های دولتی پای کار آمده و بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا از ظرفیت ها و امکاناتشان برای برگزاری کنکور استفاده کنند. در این شرایط بهتر می توان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرد.


این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: باید دولت پای کار آمده و برای هر داوطلب بسته بهداشتی شامل ماسک و مواد ضد عفونی کننده در نظر گیرد. همچنین فضای مجزایی برای آن دسته از داوطلبانی که طبق خوداظهاری شان دچار علائم بالینی مشکوک هستند، برای برگزاری کنکور تعبیه شود. با رعایت این شرایط امکان برگزاری کنکور وجود دارد. البته که بسیاری از خانواده ها موافق برگزاری کنکور و تعداد قابل توجهی هم خواستار به تعویق انداختن آن هستند ولی با در نظر گرفتن تمامی شرایط عقب انداختن آزمون مشکلی را حل نمی کند چون با این اتفاق مشکلات قابل توجهی همچون آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها و سربازی داوطلبان پسر به وجود می آید.


میر محمدی راهکار دیگر را در کاهش تعداد داوطلبان آزمون سراسری دانست و توضیح داد: در بسیاری از رشته های دانشگاهی داوطلب به اندازه صندلی های آن رشته وجود ندارد به همین دلیل در آن رشته ها نیازی به برگزاری آزمون نیست. می توان قبل از برگزاری آزمون مهلتی را تعیین کرد و اعلام نمود که داوطلبان چنین رشته هایی می توانند بر اساس معدل تحصیلی خود وارد دانشگاه شوند. با این کار تعداد قابل توجهی از متقاضیان شرکت در کنکور کاهش پیدا می کند. تنها چند رشته در حوزه های علوم پزشکی، علوم انسانی و ریاضی فیزیک برای کنکور سراسری باقی می ماند که از آنها می توان با رعایت پروتکل های بهداشتی آزمون گرفت و در عین حال تعداد شرکت کنندگان در کنکور را کم کرد.

  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha