شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۵
کد خبر: 31277
سلامت نیوز : در تهیه زولبیا و بامیه مقدار زیادی روغن استفاده می ‌شود. در اکثر موارد روغن مصرفی از نوع جامد و اشباع ‌شده است که برای سلامت قلب و عروق بسیار مُضر است. افراط در مصرف این مواد باعث چاقی، افزایش چربی ‌های بد خون، افزایش فشار خون و در نتیجه بروز اختلالات قلبی و عروقی می ‌شود.
به جای زولبیا و بامیه می‌ توان از خرما، کشمش، انجیر خشک و سایر میوه‌ های خشک و عسل استفاده کرد.
 
نخوردن وعده سحری عواقب ناگواری می‌تواند برای سلامتی فرد روزه‌ دار در برداشته باشد. از آنجایی که شخص روزه ‌دار بعد از سحر روزی پُرتحرک از نظر جسمی و فکری را در پیش رو دارد و برای گذراندن چنین روزی به تغذیه کامل، متنوع و کافی نیاز دارد، باید غذای اصلی خود را در وعده ی سحر مصرف کند تا نیازهای تغذیه ای اش تامین شود.
 
یبوست یکی از اختلالات مهم در روزه ‌داری است که معمولا در ماه رمضان به دلایل مختلفی می ‌تواند بروز پیدا کند. مصرف کم آب در وعده سحری و افطار می ‌تواند باعث یبوست شود.
کاهش استفاده از مواد غذایی فیبردار مانند انواع سبزی‌ ها، میوه‌ ها‌، حبوبات و غلات سبوس‌ دار می ‌تواند باعث یبوست شود و نداشتن تحرک بدنی در زمان روزه داری نیز یکی از دلایل بروز یبوست در ماه رمضان است.
 
مصرف مواد غذایی ای که حاوی مقدار زیادی آب هستند مانند انواع سبزی‌ ها، میوه‌ ها، سوپ و آش می ‌تواند از بروز تشنگی در ساعات روزه‌ داری جلوگیری کند. بنابراین برای پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان باید در فاصله ی افطار تا سحر، به مقدار کافی آب و مایعات مصرف شود.
 
میوه‌ ها با وجود آن که بسیار مفید هستند، ولی افراط در مصرف آن‌ ها به خصوص میوه ‌های شیرین باعث افزایش وزن و چاقی می ‌شود. همچنین جلوی اشتها را می گیرد و مانع مصرف غذای اصلی می‌ شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha