سلامت نیوز : در ماه رمضان افرادی كه اضافه وزن دارند و یا چاق هستند بهتر است میزان دریافت مواد غذایی را نسبت به سایر ایام تا 20 درصد كاهش دهند.
دكتر احمد پورآرام متخصص تغذیه،‌  ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: افراد چاق و دارای اضافه وزن در صورت پیروی از یك برنامه غذایی صحیح و كنترل شده، با سوزاندن و حذف چربی های اضافه در بدن سبب كنترل اضافه وزن و چاقی شده و در نهایت سبب بالابردن سطح سلامت در این افراد می شود.
وی افزود: چاقی و اضافه وزن منشاء اصلی بسیاری از بیماری های متابولیك و غیرواگیر است كه مرگ ومیر بالایی را به خود اختصاص می دهد كه این خود از فواید و تاثیرات مهم روزه داری در كنترل بیماری ها است.
به گفته این متخصص تغذیه، كسانی كه چاق نیستند و یا اضافه وزن ندارند، می توانند سطح دریافت انرژی روزانه خود را در ماه رمضان مانند سایر ایام حفظ كنند كه در این صورت در پایان ماه رمضان تغییر محسوسی در وزن آنها ایجاد نمی شود.
دكتر پورآرام تصریح كرد:‌ افزایش و یا كاهش وزن افراد در پایان ماه رمضان به وضعیت اضافه وزن و چاقی فرد قبل از ورود به ماه مبارك، نحوه تغذیه فرد در این ایام و در نهایت وضعیت انجام فعالیت های بدنی وی در طول ماه بستگی دارد و به همین دلیل افرادی كه به این نكات توجه نمی كنند، به اضافه وزن و حتی چاقی مبتلا می شوند.
وی ادامه داد: ماه رمضان فرصت خوبی برای ترك رفتارهای نادرست مانند پرخاش كردن، ادای كلمات زشت و قسم خوردن و همچنین عادت نادرست سیگار كشیدن است

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha