سلامت نیوز: آكادمی جراحی پلاستیك صورت اروپا  (EAFPS ) با هدف بسط و گسترش تبادلات علمی بین مراكز علمی راینولوژی كشورهای اروپایی به انجمن علمی راینولوژی ایران پیوست .

 دكتر سعید عباس زاده، رییس انجمن علمی راینولوژی ایران با اعلام این خبر گفت : آكادمی جراحی پلاستیك صورت اروپا (The European Academy Of Facial Plastic Surgery ) كه به (EAFPS ) شهرت دارد با هدف تبادل همكاری میان جراحان پلاستیك صورت و انجام مطالعه تحقیق در زمینه پیشرفت های علمی جراحی پلاستیك و بازسازی صورت در سال 1977 میلادی (1356 خورشیدی) تاسیس شده و به دنبال پیشرفت های علمی جراحان ایران، این انجمن در جهت توسعه و تبادل همكاری های خود،  به انجمن راینولوژی ایران پیوست .

وی ادامه داد : در همین راستا، "سومین كنگره بین المللی راینولوژی ایران" با همكاری آكادمی جراحی پلاستیك صورت اروپا 15 تا 22 مهرماه امسال در مركز همایش های رازی تهران برپا می شود .

دكتر محمود سواد كوهی، دبیر اجرایی سومین كنگره بین المللی راینولوی ایران در مورد این كنگره گفت :  در كنگره امسال انجمن راینولوژی ایران، سه نفر از دانشگاه  جان هاپكینز امریكا و سخنرانانی از كشورهای فرانسه، بلژیك، ایتالیا، تركیه و مصر حضور دارند .

وی ادامه داد : این كنگره شامل چهار بخش در زمینه راینولوژی، راینوپلاستی، جراحی های پلاستیكی و ترمیمی، سرو صورت و گردن و روش های غیرجراحی جوان سازی صورت و درمان بیماری های پوستی است .

به گفته دكتر سواد كوهی در بخش راینولوژی، بیماری های مختلف سینوسی، تومورهای بینی و قاعده جمجمه، پیشرفت های جدید در عفونت ها و تومورهای بینی و سینوسی و همچنین قاعده جمجمه و آلرژی مورد تبادل اطلاعات پزشكی قرار می گیرد .

وی افزود : در بخش راینوپلاستی، پیشرفت ها، تكنیك ها و روش های صحیح انتخاب بیماران، بررسی عوارض و هشدار نسبت به عوارض احتمالی جراحی ها به داوطلبان و متقاضیان اعمال جراحی زیبایی به شكل صحیح اطلاع رسانی خواهد شد .

دبیر اجرایی سومین كنگره بین المللی راینولوژی ایران، ادامه داد: در بخش جراحی های پلاستیك و ترمیمی سر و گردن، روش های جراحی برای جوان سازی صورت، نحوه برخورد صحیح با سرطان های پوستی سر و گردن، نحوه بازسازی ضایعات مربوط به ناحیه فوق كه به علت ضربه یا برداشتن تومورها ایجاد می شود با استفاده از روش های پیشرفته ترمیمی ارایه خواهد شد.

وی از روش های غیر جراحی برای جوان سازی صورت و همچنین درمان بیماری های پوستی در این نواحی نام برد و تصریح كرد : تزریق بوتاكس، چربی و ژل، بهره گیری از روش لیزر و دیگر روش های جدید از قبیل مزوتراپی  ( تزریق داروها و ویتامین ها  در نواحی زیر پوست برای برطرف كردن چربی اضافه و تحریك برای ساختن كلاژن )، بررسی مزایا و معایب هر یك از روش های فوق، تزریق پلاكت و ... در این كنگره میان پزشكان داخل و خارج كشور به بحث و ‌هم اندیشی گذاشته خواهد شد .

وی از برپایی 16 پانل و میزگرد در موضوعات فوق و سخنرانی پیرامون مسایل پزشكی قانونی و آگاهی در مورد حقوق بیمار و پزشك به عنوان دیگر برنامه های این كنگره نام برد و گفت : برای اولین بار موضوعات این كنگره از هم جدا شده و سخنرانی های مربوط به هر رشته در شش سالن مجزا برگزار خواهد شد .

گفتنی است، سومین كنگره بین المللی راینولوژی ایران با همكاری استادان دانشگاه های سراسر كشور و انجمن های علمی گوش، گلو، بینی و جراحی سر و گردن ایران (ENT)، راینولوژی ایران، پلاستیك و ترمیمی، فك و صورت، پوست، چشم، آكادمی جراحی پلاستیك صورت اروپا (EAFPS ) و انجمن های لیزر و خواب برپا می شود .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha