سلامت نیوز: یكی از مسائلی كه متخصصین تغذیه بر آن تأكید دارند افزایش تعداد وعده های غذایی و كاهش حجم آنهاست.

به گزارش سلامت نیوز، مركز مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعلام كرد: مصرف میان وعده در بین وعده های اصلی، موجب افزایش میزان متابولیسم، تعادل مثبت نیتروژن، كاهش احساس گرسنگی، ایجاد حالت پایدار و دسترسی بیشتر و بهتر به مواد مغذی می شود.

بنابراین گزارش، بیشتر افراد جامعه تصور می كنند اگر 5 یا 6 وعده غذا در روز مصرف كنند وزنشان بالا می رود در حالیكه زمانی كه افراد فقط 3 وعده و حتی گاهی در رژیم های نادرست 2 وعده در روز غذا می خورند، فاصله زمانی حدود 6 الی 8 ساعت و گاهی بیشتر بدن بدون غذا است و در این فاصله قند خون افت می كند.

بر اساس این گزارش، نقش والدین در ایجاد الگوهای غذایی سالم و تهیه میان وعده های مناسب برای مدرسه كودكان بسیار حائز اهمیت است و متاسفانه بسیاری از والدین به دلیل كم حوصلگی، میان وعده هایی را برای كودكان آماده می كنند كه نقشی در سلامت آنها ندارند بنابراین دادن آموزش های لازم به والدین نیز ضروری است.

این گزارش می افزاید، كاهش تبلیغات تلویزیونی در زمینه خوراكی های ناسالم، آشنایی با گروه های مختلف غذایی و تشویق كودكان به خوردن شیر ، لبنیات و سبزی در كاهش بیماری ها مؤثر است.

بر اساس اعلام مركز مدیریت بیماری های غیر واگیر، هدف از تنقلات یا میان وعده های سالم آن است كه دست كم دو گروه غذایی سالم مانند كربوهیدرات و پروتئین با هم مخلوط شوند و یك كاسه مخلوط میوه های تازه و یا خشك شده، یك مشت آجیل و خشكبار، دانه هایی مانند نخودچی و كشمش، ذرت بوداده و ساندویچ های خانگی نمونه هایی از میان وعده های سالم به حساب می آیند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha