سلامت نیوز :كودكانی كه به طور مداوم بازی‌های رایانه‌ای انجام می‌دهند، درونگرا شده، در جامعه منزوی و در برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران ناتوان می‌شوند. معصومه افسری كارشناس اداره روان وزارت بهداشت اظهار داشت:‌ روحیه انزواطلبی باعث می‌شود كه كودك از گروه همسالان جدا شود كه این خود سرآغازی برای بروز ناهنجاری‌های دیگر است همچنین دراین بازی‌ها به دلیل اینكه كودك و نوجوان با ساختنی‌ها و برنامه‌های دیگران به بازی می‌پردازد، كمتر قدرت دخل و تصرف در آنها پیدا می‌كند و اعتماد به نفس او در برابر ساختنی‌ها و پیشرفت دیگران متزلزل می‌شود.

افسری ادامه داد: تصور بیشتر خانواده‌ها این است كه در بازی‌های رایانه‌ای فرد در بازی مداخله فكری مداوم دارد. اما این مداخله، فكری نیست بلكه این بازی‌ها سلول‌های مغزی را گول می‌زنند و از نظر حركتی نیز فقط چند انگشت كودك را حركت می‌دهند.

وی گفت: به دلیل جاذبه مسحور كننده‌ای كه این بازی‌ها دارد، بچه‌ها وقت و انرژی زیادی را صرف بازی با آن می‌كنند، حتی بعضی از كودكان صبح، زودتر از وقت معمول بیدار می‌شوند تا قبل از مدرسه كمی بازی كنند و وقت‌های تلف شده را هم بدین صورت جبران می‌كنند كه این امر خود منجر به افت تحصیلی در آن‌ها می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha