سلامت نیوز: دکتر فرهاد غلامی از کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: هزینه های درمان بیماران خاص بسیار گران بوده و خانواده ها را حتی با درآمد بالا را مستاصل می کند و شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، نارسائی مزمن کلیه و دیالیز ،  MS، سرطان ها  و بیماری های صعب العلاج است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران مجموع بیماران خاص تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال90 را پنج هزار و 800 بیمار عنوان کرد و افزود: از این تعداد 2197 بیمار تالاسمی، 743 بیمار همودیالیزی، 11 بیمار دیالیز صفاقی، 204 بیمار هموفیلی، 860 بیمار ام اس، 390 بیمار پیوند کلیه، 12 بیمار پیوند کلیه و 3 بیمار پیوند قلب هستند.

وی تعداد بیماران سرطانی تحت پوشش دانشگاه را 1385 نفر اعلام و افزود: 60 تخت برای بیماران سرطانی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه وجود دارد.

دکتر غلامی به اقدامات انجام شده در جهت ارتقاء خدمات به بیماران تالاسمی در سال 90 اشاره کرد و افزود: خرید و توزیع 72 پمپ دسفرال به مبلغ 310200000 ریال و تحویل 7000 عدد فیلتر لکوسیت به مبلغ 591420000ریال به صورت متمرکز برای بیماران تالاسمی تحت پوشش از محل درآمد اختصاصی بیمارستان ها گوشه ای از اقدامات این دانشگاه برای بیماران تالاسمی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نظارت بر ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان برای بیماران تالاسمی و هموفیلی در 13 مرکز درمانی را از دیگر اقدامات بخش درمان دانست و افزود: پرداخت هزینه فرانشیز دارویی در موارد مبتلا به هپاتیت c مقاوم به درمان با داروی اینترفرون ایرانی  و درمان رایگان موارد مبتلا به هپاتیت C مقاوم به درمان با داروی Pegylated INF بر اساس ضوابط و پروتکل مصوب وزارت بهداشت در مراکز درمانی تابعه از فعالیت های بخش درمان برای بیماران تالاسمی است.

وی گفت : طرح راه اندازی درمانگاه تخصصی ام اس در بیمارستان بوعلی ساری در حال پیگیری است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha