سلامت نیوز: سیاهی دور چشم درمان قطعی و صد درصد ندارد، اما كرم‌های مخصوص در بعضی افراد سیاهی دور چشم را تا حدی كاهش می‌دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا، سیاهی و کبودی اطراف چشم می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد که عوامل زمینه‌ای تیرگی از قبیل كم‌خونی، بیماری‌های تیروئیدی، برخی بیماری‌های هورمونی و حساسیت‌های پوستی (اگزمای سرشتی) نیز، موجب به وجود آمدن سیاهی در اطراف چشم می‌شود.

همچنین عواملی همچون خستگی، بی‌خوابی، قرار گرفتن در معرض آفتاب و تغییرات هورمونی ماهیانه زنان نیز، نقش چشمگیری در تشدید سیاهی دور چشم دارد. خستگی و رنگ پریدگی علت بروز تیرگی چشم موقتی است. همچنین تیرگی دور چشم در برخی زنان، در دوران قاعدگی و در پایان دوران بارداری تشدید می‌شود.

افزایش سن نیز دلیل دیگری برای بروز تیرگی دورچشم است و سیاهی دور چشم با افزایش سن و بتدریج ظاهر می‌شود زیرا در مرحله سالمندی تغییر رنگ در اغلب نقاط پوست بدن رخ می‌دهد كه از آن جمله تغییر رنگ پوست پلك و دور چشم است كه دائمی می‌شود.

درمان
سیاهی دور چشم، در اغلب موارد بیماری محسوب نمی‌شود و این جزو خصوصیات طبیعی پوست برخی افراد است. پس ریشه‌كن كردن، برطرف كردن و پیشگیری كردن باعث از بین رفتن كامل سیاهی دور چشم نمی‌شود.

در واقع باید گفت سیاهی دور چشم درمان قطعی و صد درصد ندارد اما كرم‌های ضدسیاهی دور چشم در بعضی افراد سیاهی دور چشم را تا حدی كاهش می‌دهد.

به دلیل این‌كه كرم‌های مذكور تغییرات را در گردش خون عروق پوست پلک به وجود می‌آورند، تا حدودی از تجمع خون وریدی در پلک جلوگیری كرده و باعث كاهش سیاهی دور چشم می‌شود ولی آن را از بین نمی‌برد.

تكنیکهایی از قبیل بعضی از انواع لیزر و لایه‌برداری‌های شیمیایی خفیف هم می‌تواند در كاهش سیاهی موثر باشد؛ ولی تاثیرات این تكنیک‌ها در افراد، متفاوت و غیرقابل پیش‌بینی بوده، مورد توافق همه متخصصان نیست و می‌توان گفت این نوع درمان موقتی است.

ده راه درمان سیاهی دور چشم
1- مخفی كنید. افراد جوان‌تر كه با تیرگی دور چشم مواجهند، می‌توانند با كرم‌های پوشاننده استاندارد و معتبر آن را مخفی کنید.

2- عینک بزنید. در افرادی كه از عینک استفاده می‌كنند، این تیرگی كمتر به نظر می‌آید.

3- خوب و به اندازه بخوابید. توجه داشته باشید كه دومین علت شایع كبودی زیر چشم اختلالات خواب است.

4- صورتتان را با آب خنک بشویید.

5- از ماسک‌های طبیعی شبانه استفاده كنید. این ماسک‌ها محیطی مغذی و مرطوب برای پوست صورت شما ایجاد می‌كنند.

6- سیگار نكشید. توجه داشته باشید سیگار بزرگ‌ترین دشمن پوست شماست.

7- مصرف نمک را كاهش دهید.

8- سبزی‌ و میوه تازه بخصوص سبزی‌های حاوی مواد آنتی‌اكسیدان مثل اسفناج بخورید.

9- ویتامین ث و آهن را به میزان كافی مصرف كنید.

10- ورزش را هیچگاه فراموش نكنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha