یکشنبه ۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۹
کد خبر: 38856
سلامت نیوز: بعضی مواقع بدون این که متوجه شوید پرخوری می کنید. معمولا در مهمانی ها از هر غذا یک لقمه بر می دارید و در دهان می گذارید و وقتی به خود می آیید متوجه می شوید که بیشتر از حد معمول غذا میل کرده اید. مصرف کالری زیاد باعث به هم ریختن سیستم بدن می شود.

به نقل از «هلث نیوز» بدن مجبور است با آسیب رادیکال های آزاد مقابله کند. رادیکال های آزاد با حمله به سلول ها بیماری های حاد مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت را به وجود می آورد. ناگفته نماند هر چه مصرف غذا بالا برود، رادیکال های آزاد بیشتری تولید می شود. در صورتی که شما هم دچار پرخوری شدید، ناامید نشوید کافی است با خوردن4 نوع ماده غذایی ضررهای ناشی از پرخوری را از بین ببرید.

ادویه؛افزودن ادویه به مواد غذایی، تاثیر پرخوری را کم می کند. در بررسی انجام شده روی داوطلبان مشخص شد، افرادی که ۲ قاشق غذاخوری مخلوطی از رزماری، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، میخک، سیر، مرزنگوش به غذای پرچرب و پرکالری اضافه می کنند، میزان تری گلیسیرید خونشان مقدار کمی افزایش می یابد. محققان معتقدند که مخلوطی از ادویه جذب چربی بدن را کند می کند و رادیکال های آزاد مضر را که بر اثر پرخوری تولید می شود، از بین می برد.

آب پرتقال؛فلاوانوئیدز، نوعی آنتی اکسیدان موجود در پرتقال تاثیر نامطلوب غذای پرکالری و پرچرب را جبران می کند.

در بررسی ها مشخص شد در افرادی که همراه با یک صبحانه پرچرب و پرکالری، آب پرتقال مصرف کردند، رادیکال های آزاد به میزان کمتری افزایش یافت.

میوه؛مصرف میوه های غنی از آنتی اکسیدان از جمله میوه های توتی، انگور، کیوی و گیلاس، زیان رادیکال های آزاد را که پس از خوردن ایجاد می شود محدود می کند. مصرف وعده های غذایی پرکالری بدون مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان مانند میوه و سبزی به مرور زمان تاثیر مضر روی بدن می گذارد.

سرکه؛افزودن یک قاشق غذاخوری سرکه به مواد غذایی مانند سالاد، از افزایش قندخون که پس از خوردن یک غذای غنی از کربوهیدرات بالا می رود، جلوگیری می کند. بالا رفتن قندخون در بیماران دیابتی که بدنشان نمی تواند گلوکز را از خون دفع کند، می تواند مشکل ساز باشد. تجمع بیش از حد گلوکز در خون به مرور زمان به بافت ها آسیب می رساند.

منبع: روزنامه خراسان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha