مجله آمریکایی مراقبت بالینی از پوست طی یک مطالعه ای که انجام داده اظهار کرد که 20 درصد سوراخهایی که در بدن ایجاد می شود مثل سوراخ گوش می تواند عامل سرایت عفونت باشد .

از چه سنی میتوانیم گوش نوزاد را سوراخ کنیم؟
سلامت نیوز :مجله آمریکایی مراقبت بالینی از پوست طی یک مطالعه ای که انجام داده اظهار کرد که 20 درصد سوراخهایی که در بدن ایجاد می شود مثل سوراخ گوش می تواند عامل سرایت عفونت باشد . حفره های اضافی که در پوست ایجاد می شود می توانند آلودگی را از طریق پوست به داخل بدن منتقل کنند یا حتی به افراد دیگر سرایت دهند .
به گزارش سلامت نیوز سوراخ کردن گوش در فرهنگ های مختلف از محبوبیت متفاوتی برخوردار است و خوشبختانه احتمال دیده شدن عفونت در آن زیاد است . این مجله در توصیه ای به والدین نوشت : سوراخ کردن گوش نوزادان حداقل تا 6 ماهگی ایده مناسبی نیست چرا که سیستم ایمنی بدن نوزاد تا این زمان هنوز به صورت کامل مجهز نشده و احتمال اینکه نتواند با عفونت احتمالی سوراخ کردن گوش مبارزه نکند را دارد .
باید بدانید احتمال عفونت در قسمت انتهایی لاله گوش کمتر از بقیه نواحی خصوصا غضروف ناحیه بالای گوش است . حتی بسیاری از والدین تمایل به انجام این کار در خانه دارند که باید بگوییم بهتر است اجازه دهید این کار در مراکز درمانی انجام شود .
در حقیقت از میان سوراخهایی که در بدن ایجاد می شود ، سوراخ کردن زبان به احتمال کمتری با عفونت مواجه می شود چرا که با حفاظت و شستشوی مداوم بزاق دهان مواجه است .
سوراخ کردن شکم هم می تواند واقعا دردسر ساز شده و تا چندین هفته بهبودی نیابد . گوشواره ها هم می توانند عامل انتقال عفونت و باکتریهای مفید به بدن شوند . گوشواره ها را در هر جایی قرار ندهید و هر بار که می خواهید از آنها استفاده کنید سعی کنید آن را ضد عفونی کنید .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha