سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید مطهری گفت: به دلیل فشار کاری پرستاران بخش سوختگی این پرستاران وقت چندانی برای به روز کردن اطلاعات خود ندارند و به علت سختی کار اکثر این پرستاران ترجیح می‌دهند در بخش دیگری کار کنند.

سلامت نیوز : پرویز نمازی در گفت‌و‌گو با  فارس در مورد نحوه تربیت پرستاران بخش سوختگی اظهار داشت: از آنجایی که برای پرستاری سوختگی آموزش تخصصی ارائه نمی‌شود لازم است که در هنگام آغاز به کار، پرستاران یکسری آموزش‌های تخصصی را ببینند.

وی ادامه داد: در بیمارستان سوختگی شهید مطهری در بدو ورود پرستاران جدید‌الورود یکسری آموزش‌های اولیه کار در بخش سوختگی را فرا می‌گیرند و بعد از اینکه وارد بازار کار شدند و یک مقدار مهارت کسب کردند، آموزش‌های تخصصی داده می‌شود.به گفته سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید مطهری یکی از دوره‌هایی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود آموزش مراقبت‌های سوختگی است در دوره‌های 20 روزه است و از تمام اساتیدی که در رشته سوختگی تخصص دارند استفاده شده تا جدید‌ترین مسائل در مورد سوختگی، نحوه درمان سوختگی، پانسمان‌ها، مصرف آنتی بیوتیک‌ها و روش‌های جدید کنترل عفونت در این دوره آموزش داده می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه با کمبود پرستار در بخش سوختگی به چه شکل خود را نشان می‌دهد گفت: حداقل تاثیر کمبود پرستار بر آموزش او دیده می شود زیرا امکان و زمان کافی که پرستار باید آموزش ببینند وجود ندارد چرا که بیمار سوختگی همیشه در اولویت است.نمازی تاکید کرد: اول باید به بیمار برسیم و در اوقات فراغت ‌آموزش‌ها را انجام دهیم اما آن طور که می‌خواهیم پرستار نمی‌تواند در کلاس‌های آموزشی شرکت کند و استرس این را دارد که بیمار را رها کرده و برای آموزش حضور یافته است.

نمازی در پاسخ به این سؤال که چرا در بخش سوختگی تا این حد کمبود پرستار وجود دارد گفت: کار کردن در بخش سوختگی بسیار سخت است و معتقدم مسئولان باید یکسری امتیازات ویژه‌ای را برای پرستار سوختگی بگذارند. تفاوت پرستار بخش سوختگی با بخش‌های دیگر فقط سختی کار است که مبلغ آنچنانی نیست و پرستاران ترجیح می‌دهند در بیمارستانهای راحت‌تر کار کنند و اگر آیتم‌های حقوقی در دستمزد پرستاران بیشتر شود بسیار تاثیرگذار است.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha