مهمترین خواص ذرت كه تاكنون شناخته شده‌اند شامل كنترل دیابت، پیشگیری از مشكلات و ناراحتی‌های قلبی، كاهش فشار خون و نیز پیشگیری از بروز نارسایی‌های عصبی مادرزادی هستند.

سلامت نیوز: مهمترین خواص ذرت كه تاكنون شناخته شده‌اند شامل كنترل دیابت، پیشگیری از مشكلات و ناراحتی‌های قلبی، كاهش فشار خون و نیز پیشگیری از بروز نارسایی‌های عصبی مادرزادی هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، ذرت یكی از پرمصرف ترین غلات در جهان است كه به شكل‌های مختلف در برنامه غذایی مردم بسیاری از كشورها سرو می‌شود. این منبع غذایی مفید نه تنها كالری لازم برای سوخت و ساز روزانه را به بدن می رساند بلكه در عین حال یك منبع غنی از ویتامینهای آ ، ب، ای و بسیاری از مواد معدنی محسوب می‌شود.

به گزارش سایت اینترنتی ارگانیك فكتز، ذرت همچنین حاوی ویتامین‌‌های گروه ب و ث، اسیدهای چرب ضروری، آنزیم‌‌ها و فیبر غیرمحلول است كه برای محافظت از روده بسیار مفید است.

ذرت سرشار از کالری است و بخش عمده‌ای از رژیم غذایی افراد را تشکیل می‌دهد. آرد ذرت نیز در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی استفاده می‌شود و به طور معمول برای نرم كردن پوست و کاهش حساسیت‌ها و خارش‌های پوستی کاربرد دارد. به این ترتیب می توان در تولید محصولات آرایشی آن را به عنوان جایگزین تركیبات نفتی سرطان زا استفاده كرد.

ذرت به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی ویتامین ب 12 و فولیك اسید برای مبتلایان به كم‌خونی فقر آهن مفید است. ذرت یك منبع غنی اسید فرولیک است كه خاصیت آنتی ‌اکسیدانی بالایی دارد. بعلاوه در ذرت پخته مقدار اسیدفرولیک و در نتیجه خاصیت آنتی ‌اکسیدانی آن بیشتر است.

ذرت سرشار از املاح معدنی ضروری از جمله فسفر، منیزیم، منگنز، روی، آهن و مس است. این گیاه همچنین حاوی سلنیوم است. فسفر برای رشد طبیعی بدن، سلامت و استحكام استخوان‌ها، حفظ ضربان طبیعی قلب و فعالیت سالم و طبیعی كلیه‌ها ضروری است. به این ترتیب ذرت یك وعده غذایی بسیار مفید است كه مصرف طولانی مدت آن به میزان متعادل در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و امراض موثر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha