طول عمر تکنولوژی MRI عضله در دنیا به 10 سال نمی رسد، این روش به تدریج جایگزین روش تشخیصی جراحی بیوپسی خواهد شد.

سلامت نیوز : دکتر فرزاد فاتحی، دبیر دومین کنگره نوروموسکولار و الکترودیاگنوزیس ایران با بیان این که هدف از برگزاری این کنگره 5 روزه تمرکز بر روی بیماری های عصبی و عضلانی است، عنوان کرد: بیماری های عصبی و عضلانی در ایران شایع هستند. به گونه ای که می توان گفت تا 25 درصد از آمار بیماری های نورولوژی را به خود اختصاص می دهند. البته شماری از بیماری های عضله در ردیف بیماری های خاص قرار می گیرند و کمتر به آن ها توجه می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره دستاوردهای نوین قابل ارائه در این کنگره گفت: MRI عضله از جمله مباحث تازه ای است که توسط اساتید مورد بحث قرار می گیرد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ وی درباره MRI عضله توضیح داد: تا مدتی پیش تمرکز متخصصان برای تشخیص بیماری های عصبی عضلانی، بر روی بیوپسی بود. بیوپسی یک عمل تهاجمی است که طی آن باید یک جراحی کوچک صورت پذیرد. در این روش قسمتی از عضله برداشته شده و در آزمایشگاه بررسی می شود.این متخصص مغز و اعصاب با بیان این که طول عمر تکنولوژی MRI عضله در دنیا به  پنج سال نمی رسد، اظهار کرد: در این روش عکسبرداری کم تهاجمی پس از بررسی الگوریتم ها و سیگنال های مشخص شده، نتایج برای یک مشاور ژنتیک  نیز ارسال می شود.

وی ادامه داد: این روش به تدریج جایگزین بیوپسی می شود. البته این ابتدای راه است و به سرمایه گذاری گسترده تری نیاز دارد.دکتر فاتحی با اشاره به این که میوپاتی هایی نظیر دوشن، شایع ترین بیماری های عصبی عضلانی هستند، اظهار کرد: با توجه به پیشرفت های خوبی که در علم ژنتیک و علوم پایه چون ایمونولوژی و رادیولوژی در کشور حاصل شده است، وضعیت تشخیص و درمان این بیماری ها در آینده بهبود خواهد یافت.وی افزود: ضرورت رسیدگی به این بیماران به اندازه ای است که دانشگاه علوم پزشکی تهران در صدد راه اندازی دوره فلوشیپ برای بیماری نوروماسکولار است که به یقین فرصتی برای رسیدگی بهتر به این گروه از بیماران خواهد شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه به برگزاری دومین کنگره نوروموسکولار و الکترودیاگنوزیس ایران اشاره کرد و گفت: هشت سخنران خارجی از کشورهایی نظیر فرانسه، امریکا، ترکیه، روسیه، سنگاپور و آلمان در این کنگره حضور دارند.بر اساس این گزارش، دومین کنگره بیماری های نوروموسکولار و الکترودیاگنوزیس از تاریخ چهارده تا هجدهم تیرماه در مرکز همایش های بین المللی شهرداری تهران و با ایراد سخن از سوی اساتید برجسته داخلی و خارجی و حضور بیش از 300 شرکت کننده برگزار می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha