یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۷

اختلال حافظه، توهم، بدبینی (به خصوص به همسر) و جنون روانی ازسوغات شیشه است.

بدبینی و جنون روانی سوغات شیشه
سلامت نیوز : فاطمه زارع کارشناس مسئول بهداشت روان مرکز بهداشت استان یزد ضمن بیان این مطلب گفت: شیشه یا كریستال، ماده‌ای است شدیدا اعتیاد آور كه به سه شكل ذرات پودری ریز مانند ذرات کریستال، ذرات بلوری شکل مانند تکه‌های زاج یا نبات سفید و تکه‌های مربع شکل 2×2سانتیمتری مانند طلق چراغ‌های قدیمی دیده می‌شود.

فاطمه زارع ادامه داد: این ماده مخدر، به این دلیل در كشور ما به شیشه معروف است كه شكل ظاهری آن شبیه به شیشه‌ای است كه خرد و پودر شده باشد ولی در اروپا و آمریكا به نام آیس( ICE ) شناخته می‌شود. وی ادامه داد: مهمترین تركیب این ماده مخدر آمفتامین است كه به دو روش مصرف می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛ وی با اشاره به عوارض مصرف شیشه از نظر جسمی خاطر نشان ساخت: حركات زبان و فك، تصورات و خیال باطل، از دست دادن اشتها، پرحرفی، هیجان، بی‌قراری، خستگی و تنفس بد، افزایش ضربان قلب، فشار خون و درجه حرارت بدن، ناتوانی جنسی، خشكی دهان، تعریق زیاد و بزرگ شدن مردمك‌ها مهمترین عوارض شیشه است.

این کارشناس مسئول بهداشت روان لخته شدن خون در رگ‌ها، استفراغ، بی‌خوابی، شنیدن صدای زنگ در گوش، احساس خارش در زیر پوست، انتقال بیماری‌های عفونی مثل ایدز و هپاتیت را از دیگر عوارض این ماده مخدر برای جسم عنوان کرد و افزود: با مصرف این ماده از میزان مهارت دست‌ها كاسته می شود، تیك عضلانی و لرزش دست و پا شبیه به بیماری پاركینسون ظاهر می‌شود.

زارع بااشاره به عوارض روحی روانی مصرف شیشه به احساس سرخوشی، احساس قدرت، افزایش تمركز كاذب، تحریك پذیری، پرخاشگری، تهاجم، رفتارهای جنون آمیز و هیجانات جنسی اشاره کرد و افزود: سوءتغذیه، حالت تشویش، كابوس‌های شبانه، افسردگی شدید یا تمایل به خودكشی، گیجی، سرگردانی، عدم شناخت زمان و مكان، بی‌احساسی و آسیب كلیه اعضاء بدن از جمله آثار بلند مدت مصرف شیشه است.

کارشناس مسئول بهداشت روان با بین این مطلب که بسیاری از معتادان به شیشه در بیمارستان های روانپزشکی بستری هستند، گفت: با مصرف شیشه 50سال پیر شدن در عرض 5 سال در فرد رخ می‌هد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha