محققان علوم پزشکی اعلام کردند مطالعه آنان نشان می دهد استفاده از قرص های جدید برای جلوگیری از ابتلا به ایدز ، چندان موفقیت آمیز نبوده است.

سلامت نیوز: محققان علوم پزشکی اعلام کردند مطالعه آنان نشان می دهد استفاده از قرص های جدید برای جلوگیری از ابتلا به ایدز ، چندان موفقیت آمیز نبوده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ یافته های محققان که نتایج آن در شماره اخیر نشریه پزشکی نیوانگلند منتشر شد ابهامات زیادی درباره تاثیر گذاری این قرص ها در جلوگیری از ابتلا به ایدز ایجاد کرده است.
 
این مطالعه در سال های دو هزار و هشت تا دو هزار و ده میلادی در کشورهای کنیا و اوگاندا انجام گرفت و در آن چهار هزار و هفتصد زوج ، مورد بررسی قرار گرفتند.
 
دکتر مری کوهن و همکارانش در دانشگاه کارولینای شمالی اعلام کردند نتیجه این مطالعه نشان می دهد هنوز نمی توان به تاثیر گذاری این قرص ها در پیشگیری از ابتلا به ایدز امیدوار بود.

 به گفته ‌محققان اپیدمی‌ ایدز از سال‌ هزار و نهصد و هشتاد و یک در دنیا به‌ وجود آمد و تاکنون‌ حدود شصت و پنج میلیون‌ نفر در دنیا به‌ این‌ بیماری‌ و ویروس‌ آن‌ مبتلا‌ شده‌ اند که‌ بیش‌ از بیست و پنج میلیون‌ نفر آنها تاکنون‌ به‌ علت‌ این‌ بیماری‌ جان‌ خود را از دست‌ داده‌ اند و بر اساس‌ آخرین‌ آمار موجود اکنون‌ سی و شش میلیون‌ و هشتصد هزار نفر بیمار و فرد آلوده‌ به‌ ویروس‌ ایدز در دنیا زندگی‌ می‌ کنند‌.
 
‌بیست و چهار میلیون‌ و پانصد هزار نفر این‌ بیماران‌ در جنوب‌ صحرای‌ آفریقا زندگی‌ می‌ کنند‌ هفت میلیون‌ و ششصد هزار نفر آنها در آسیا هستند و بر اساس‌ آخرین‌ آمار سازمان‌ بهداشت‌ جهانی‌ هندوستان‌ با با داشتن‌ پنج میلیون‌ و هفتصد هزار فرد مبتلا‌ به‌ ویروس‌ ایدز بیشترین‌ جمعیت‌ این‌ بیماران‌ را در دنیا دارد و پس‌ از آن‌ آفریقای‌ جنوبی‌ با پنج میلیون‌ و پانصد هزار بیمار است‌‌.
 
 آخرین‌ آمار سازمان‌ بهداشت‌ جهانی‌ نشان‌ می‌ دهد که‌ در سال‌ گذشته‌ چهار میلیون‌ و یکصد هزار نفر به‌ ویروس‌ ایدز مبتلا‌ شده‌ اند و دو میلیون‌ و هشتصد هزار نفر نیز طی‌ سال‌ دوهزار وپنج میلا‌دی‌ بر اثر این‌ بیماری‌ جان‌ خود را از دست‌ داده‌ اند‌ ‌فقط پنج درصد بیماران‌ ایدز به‌ دارو دسترسی‌ دارند.
 
 محققان می گویند شش  میلیون‌ و پانصد هزار فرد آلوده‌ به‌ ویروس‌ ایدز در دنیا نیازمند داروهای‌ گران‌ قیمت‌ این‌ بیماری‌ هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha