سلامت نیوز : یک فوق تخصص قلب و عروق گفت: واریس در افرادی که شغلی مستلزم ایستادن یا نشستن‌های طولانی مدت دارند بیشتر دیده می‌شود.

جمشید هاشمیان در گفت‌وگو با (ایسنا) ، با بیان اینکه واریس نوعی اختلال در سیاهرگ است، اظهار کرد: ضعف عضلات ساق پا و اختلال فعالیت دریچه‌های عضلانی پا موجب بروز واریس می‌شود و این اختلال در زنان بیشتر از مردان دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه واریس می‌تواند در هر قسمت بدن ایجاد شود اما در قسمت‌های پایینی بدن شایع‌تر است، ادامه داد: واریس می‌تواند به دلایل متفاوتی ایجاد شود اما این بیماری در افرادی که شغلی مستلزم ایستادن یا نشستن‌های طولانی مدت دارند بیشتر دیده می‌شود.

این متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه وراثت یکی از عوامل موثر در بروز واریس است، تصریح کرد: چاقی نیز با فشاری که بر وریدهای ساق پا وارد می‌کند، می‌تواند موجب بروز این بیماری شود و هم‌چنین افزایش سن و بارداری خطر ابتلا به واریس را افزایش می‌دهد.

هاشمیان با اشاره به اینکه در هر سنی امکان ابتلا به واریس وجود دارد، اضافه کرد: مراجعه به موقع به پزشک، استفاده از جوراب‌های کشی مخصوص واریس، کنترل وزن، انجام برخی تمرینات ورزشی، اجتناب از ایستادن‌های طولانی مدت و بالا نگه داشتن پاها به درمان واریس کمک شایانی می‌کند.وی اضافه کرد: این بیماری نیازی به درمان دارویی ندارد، اما در صورت ابتلا به واریس مصرف داروهایی که موجب تقویت جداره عروق قلب می‌شوند مفید است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha