سلامت نیوز : یک متخصص ارتوپدی گفت: بیشتر کودکانی که کف پای صاف دارند تا 8 سالگی بهبود می‌یابند ولی در 20 درصد موارد نیز تا سن بلوغ ادامه پیدا می‌کند.

دکتر علیرضا غزنوی فلوشیپ ارتوپدی اطفال در گفت وگو با ایسنا ، گفت: کف پای صاف در کودکان به صورت طبیعی وجود دارد. با بالا رفتن سن کودک تا حدود 7 تا 8 سالگی قوس طول کف پا به حالت معمولی برمی‌گردد.وی با بیان اینکه در 15 تا 20 درصد موارد این صافی کف پا تا بلوغ ادامه پیدا می‌کند، افزود: در صورتی که علایم درد ایجاد نکند مشکل خاصی برای فرد ندارد.

غزنوی تصریح کرد: با تست پا مشخص می شود که فرد به چه نوعی از صافی کف پا مبتلا است اگر به هنگام ایستادن قوس کف پا برگردد از نوع انعطافی و در صورتی که درد و علایم خستگی پا ایجاد نکند نیاز به درمان ندارد و با افزایش سن بهبود می یابد.

این متخصص ارتوپدی اظهار کرد: نوع دیگر غیرانعطاف پذیر است که به علت به هم چسبیدن استخوانهای کف پا بروز می‌کند. این نوع در سن نوجوانی با علایمی مانند خستگی پا، درد و گرفتگی های عضلانی شبانه بروز می‌کند، درصورت ایجاد علایم در کف پای صاف ابتدا درمان به صورت غیر جراحی که شامل تجویز کفی‌های طبی، کفش‌های طبی حاوی کفی انجام می گیرد که علایم بیمار را بهبود می بخشد و در صورت عدم بهبودی با این درمان‌های نگهدارنده عمل جراحی توصیه می شود.

این متخصص ارتوپدی اظهار کرد: شایع‌ترین عمل جراحی که روی کف پای صاف به کار می رود بلند کردن طول استخوان پاشنه و گذاشتن پیوند استخوان در محل بلند کردن است. تنایج کوتاه مدت این عمل در 90 درصد موارد خوب و نتایج بلندمدت در 75 درصد موارد باعث بهبودی علایم و قوس طولی کف پا می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha