سلامت نیوز : حسن امامی رضوی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: با توجه به کمبود منابع و مشکلات اقتصادی که قاعدتاً بیمارستانها با آن مواجه هستند، سیاست کلی وزارت بهداشت این است که با برنامه ریزی مشخص بهره‌وری مراکز درمانی و بیمارستانها افزایش پیدا کند و تا جای ممکن هزینه‌ها را کاهش دهیم و اجازه ندهیم که پرداخت از جیب مردم افزایش پیدا کند و در هر شرایطی رعایت حال مردم اولویت وزارت بهداشت است.

وی گفت: در شرایط فعلی به علت مشکلات اقتصادی، شاهد افزایش نسبی و حدود 10 درصدی بار مراجعه مردم به بیمارستانهای دولتی هستیم، بنابراین مراکز درمان دولتی باید با توان بیشتری به مردم خدمات رسانی کنند. وی ادامه داد: ارتقای بهره‌وری و کاهش هزینه‌های غیر ضرور سیاستی است که تمام دانشگاههای علوم پزشکی و ستاد وزارت بهداشت به آن ملزم شده است و البته تلاش می‌کنیم از طریق دولت و منابع عمومی بخشی از کمبودهای منابع را جبران کنیم تا فشاری به مردم وارد نشود.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: برای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی و افزایش بهره‌وری، بیمارستانها اقدامات مختلفی باید انجام شود از جمله اینکه برنامه‌های توسعه‌ای و عمرانی را فعلاً به عقب بیندازند، گسترش بخش نداشته باشند، از درآمد برای کارهای سرمایه‌ای هزینه نکنند و بیشتر به افزایش خدمات بپردازند.

وی افزود: همچنین کاهش هزینه‌های مصرف انرژی که متأسفانه در بخش دولتی سامان مناسبی ندارد از دیگر اقداماتی است که بیمارستانها ملزم به اجرای آن هستند، علاوه بر آن در بیمارستانهایی که ضریب اشغال تخت پایین و مثلاً زیر 60 درصد است، می‌توانند چند بخش را در هم ادغام کنند تا کاهش هزینه داشته باشند و وقتی دوباره بار مراجعه و ضریب اشغال تخت آنها بیشتر شد، دوباره آن بخشها را فعال کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha