سلامت نیوز : یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان گفت: تکنیک‌های رفتاری برای کنترل کودکان بیش فعال به تنهایی موثر نیست و باید در کنار درمان دارویی انجام شود.

دکتر فیروزه درخشان پور در گفت وگو با ایسنا ، گفت: اختلال بیش فعالی اختلال شایع در کودکی است که شیوع آن در کشور حدود 3 تا 5 درصد است، این آمار در برخی کشورها تا 10 درصد نیز گزارش شده است.

وی افزود: کودکانی که به آن مبتلا هستند کودکانی کم توجه و کم تمرکز و پرانرژی هستند. این مسئله باعث اختلال عملکرد آنها به خصوص در مدرسه می شود به طوری که نمی‌توانند با همسن و سالان خود ارتباط برقرار کنند. این کودکان گاهی پرخاشگری می‌کنند، قوانین را رعایت نمی‌کنند و زود خسته می شوند و مدت زمان طولانی نمی توانند روی مسایل تمرکز داشته باشند، وسایل خود را مرتب گم کرده و وسط حرف دیگران می پرند به همین دلیل باعث بهم ریختن نظم کلاس می‌شوند.

این فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان تصریح کرد: باید مداخلات خاصی برای این کودکان در نظر گرفته شود که این مداخلات دارویی و رفتاری است. مداخلات رفتاری آگاهی معلمان است که چگونه با این کودکان ارتباط برقرارکنند و باید از روشهای فرزند پروری برای آنها استفاده شود. والدین باید با یک رابطه خوب آنها را کنترل کنند. البته باید درمان دارویی نیز داشته باشند تا این تکنیک های رفتاری روی آنها موثر باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha