چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۱
کد خبر: 62541

سلامت نیوز : رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه آمار سرطان پستان در زنان ایرانی بالاتر از سرطان پوست است، گفت: این سرطان نسبت به کشورهای غربی رشد کمتری دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دکتر محمد اسماعیل اکبری در مراسم افتتاحیه پنجمین کنگره سراسری سرطان پستان که صبح امروز در مرکز همایش‌های برج میلاد آغاز به کار کرد، با اشاره به اینکه سالیانه 85 هزار مورد جدید به مبتلایان به انواع سرطان در کشور افزوده می‌شود، گفت: رشد سرطان در کشور رو به افزایش است.

وی با اشاره به اینکه سالیانه هشت در 100 هزار نفر به روند ثبت سرطان در کشور افزوده می‌شود، گفت: کشور ایران از نظر رشد سرطان در حد میانه قرار دارد.

وی همچنین افزود: رشد سرطان در ایران یک پنجم تا یک ششم کشورهای غربی بوده ولی نسبت به کشورهای شرقی و آفریقایی از رشد بیشتری برخوردار است.

اکبری با اشاره به اینکه سرطان پستان پس از حوادث و بیماری‌های قلبی عروقی، سومین عامل مرگ و میر در زنان ایرانی است، گفت: در کشورهای غربی سرطان پستان در جایگاه دوم، پس از بیماری‌های قلب و عروق و در کشورهای آفریقایی در جایگاه چهارم پس از بیماری‌های عفونی قرار دارد.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه در استان‌های اصفهان، سمنان و مازندران رشد سرطان تا حدودی مهار شده است، گفت: در ایران سرطان مرگ و میر و کشندگی کمتری دارد.

وی با بیان اینکه افزایش میزان بقای عمر در اولویت درمان‌های سرطانی قرار دارد، گفت: بر اساس آخرین آمارها، بیماران سرطانی پس از درمان دارای بقای عمر بیشتری از بیماران دیگر هستند.

اکبری همچنین یادآور شد: مبتلایان به سرطان پستان در کشور رقم ثابتی معادل با 31 در 100 هزار نفر را شامل می‌شوند و 54.5 درصد از مبتلایان به درجات صفر تا دو سرطان مبتلا هستند.

وی با اشاره به اینکه بار گرفتاری سرطان‌ها در کشور معادل شش درصد است، گفت: این رقم به دلیل بار بیماری‌های مختلف سرطانی و کشندگی سرطان است.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در کشور 500 هزار سال عمر از دست رفته ناشی از سرطان‌ها وجود دارد.

اکبری یادآور شد: 2.8 درصد سرطان پستان در مردان ایجاد می‌شود که دلایل پاتولوژی آن با دلایل بیماری‌زایی این سرطان در زنان متفاوت است.

وی در پایان گفت: در منطقه جنوب غرب و استان فارس سرطان کمتر از سایر مناطق کشور است که این میزان به دلیل افزایش میزان بقای پنج ساله، پس از درمان بیماران است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha