سلامت نیوز : علی‌رضا بیگلری امروز در گفت‌وگو با فارس در زنجان از وجود 240 طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و اظهار داشت: 440 پروژه پژوهشی هم‌اکنون در این دانشگاه در دست اجراست.

وی با اشاره به اینکه 60 تا 70 درصد پایان‌نامه‌های دانشجویی در دوره‌های فوق لیسانس، دکترای تخصصی و دکترای دستیاری بالینی در حال انجام است، افزود: دانشجویان در رشته‌های متعددی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در حال انجام پروژه‌ها هستند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه طرح‌های پژوهشی بر اساس نیازها انتخاب می‌شوند، تصریح کرد: 70 درصد پروژه‌های پژوهشی بر اساس اولویت‌ها انتخاب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اولویت‌‌‌های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بر اساس مشکلات بهداشتی و سلامت جامعه انتخاب می‌شود و اضافه کرد: نیازهای موجود اولویت‌های پژوهشی را تشکیل می‌دهند.

بیگلری با بیان اینکه اولویت‌های پژوهشی جامعه با معیارهای علمی مشخص می‌شوند، ادامه داد: دیابت، سرطان‌ها و سلامت روانی از جمله اولویت‌های پژوهشی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

* 80 درصد از پژوهش‌های دانشگاه کاربردی هستند

وی در پاسخ به سئوال فارس در مورد کاربردی بودن پژوهش‌های انجام شده یا در حال انجام دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان افزود: 80 درصد پژوهش‌های این دانشگاه کاربردی و در راستای پیدا کردن بهتر‌ین راه‌حل، برای مشکلات موجود است.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از افزایش 40 درصدی مقالات منتشر شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه خبر داد و گفت: زمینه ایجاد چهار مرکز تحقیقاتی در دانشگاه فراهم شده است.

وی با اشاره به اخذ مجوزهای لازم برای تاسیس مراکز تحقیقاتی جدید در دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: مرکز تحقیقاتی نانو فناوری، مرکز زیست فناوری دارویی، مرکز تحقیقاتی ژن درمانی سرطان و مرکز تحقیقاتی مولفه‌های اجتماعی تعیین‌کننده سلامت، چهار مرکز تحقیقاتی مورد نظر هستند.

بیگلری از تاسیس دانشکده فناوری‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نوین دارویی به دنبال اخذ مجوزهای لازم برای پذیرش رشته‌های جدید از جمله دکترای تخصصی پزشکی مولکولی و کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی خبر داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha