سلامت نیوز :رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت با اشاره به شاخص‌های استاندارد نسبت استاد به دانشجو در دوره‌های مختلف، گفت: نسبت استاد به دانشجو در دوره کارشناسی ارشد یک به 5 ، دوره تخصص یک به 4 و فوق تخصص یک به 2 است.

دکتر انوشیروان محسنی بندپی در گفت‌وگو با (ایسنا)، با اشاره به نسبت تعداد استاد به دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: نسبت استاد به دانشجو، نسبت خوبی است.وی با بیان اینکه در جذب اعضای هیات علمی نگاه ما به دوره علوم پایه و بالینی است، اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه پنجم، جذب اعضای هیات علمی باید به صورت تمام وقت انجام شود.

رییس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت افزود: متاسفانه در دوره بالینی در دانشگاه‌های مادر، اساتیدی که تمام وقت بودند، به سن بازنشستگی رسیده‌اند و در این دانشگاه‌ها با کمبود نیروی بالینی روبرو هستیم.

محسنی بندپی با بیان اینکه در برخی از دانشگاه‌ها چون دانشگاه‌های مناطق محروم، به دنبال جذب مربی و سهمیه استخدامی خود هستند، تصریح کرد: برنامه‌ای برای بکارگیری اساتید بازنشسته در دانشگاه‌های تیپ‌ 1 نداریم؛ چون باید اعضای هیات علمی جدیدالاستخدام به صورت تمام وقت به کار گرفته شوند و حتی ما در مورد آنان در پرداخت 3.6K در بخش بالینی در تامین منابع مالی با مشکل روبرو هستیم.

وی با اشاره به شاخص یک به 10 نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: وضعیت نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به دیگر دانشگاه‌ها در بعد آموزشی و ارائه خدمات درمانی بهتر است.

محسنی بندپی با بیان اینکه در دوره تحصیلات تکمیلی در زمینه اعضای هیات علمی با مشکل روبرو هستیم، اظهار کرد: البته برای دانشگاه‌های تیپ 1 اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است که بتوانند جایگاه علمی که کسب کرده‌اند را ارتقا و حفظ کنند.

وی در این رابطه افزود: در دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، شیراز، اصفهان، تبریز و مشهد مورد نظر است که مورد حمایت منابع مالی و انسانی قرار می‌گیرند تا بتوانند جایگاه خود را ارتقا و یا حفظ کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha