سلامت نیوز : حسن امامی رضوی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: سرپرست جدید وزارت بهداشت یک مقدار در مورد نحوه اجرای برنامه پزشک خانواده نظراتی دارد که بر اساس آن نسخه 02 برنامه پزشک خانواده در حال اصلاح است.

وی گفت: مهمترین تغییری که در روند اجرای برنامه پزشک خانواده اعمال می‌شود، این است که مدیریت اجرایی و نظارت بر روند اجرای این برنامه بیش از پیش به خود پزشکان خانواده واگذار می‌شود،در حالی که در گذشته عمده کار نظارت و مدیریت روند اجرای این برنامه در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی و ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده در سطح شهرستان، استان و کشور بود.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: بر اساس تغییرات جدید اختیار کنترل و مدیریت این برنامه به سطح محیطی و خود پزشکان خانواده واگذار می‌شود. این البته دیدگاه مدیریتی است که اجرایی شدن آن نیازمند بسترسازی و آموزش پزشکان خانواده است که برنامه عملیاتی آن ظرف یکی دو هفته آینده تدوین می‌شود.

وی گفت: با تدوین این برنامه و تغییرات اصلاحی برنامه پزشک خانواده در واقع تکمیل تر می‌شود و با حفظ نقش نظارتی ستاد اجرایی و دانشگاههای علوم پزشکی اختیارات مدیریتی بیشتری به خود پزشکان خانواده داده می‌شود.

وی تأکید کرد: البته پزشکان عمومی باید برای اعمال این مدیریت آموزش ببینند به همین علت ابتدا این تغییرات در برخی نقاط کشور پایلوت می‌شود و بعد به کل کشور گسترش می‌یابد.

امامی رضوی اضافه کرد: در مورد مشکلات اعتباری اجرای برنامه پزشک خانواده نیز سرپرست جدید وزارت بهداشت، در جریان مسائل قرار گرفته است و قولهایی از دولت گرفته شده که اعتبارات مورد نیاز برای گسترش این برنامه در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بعد از 4 استان سیستان و بلوچستان، مازندران، فارس و تهران که اجرای برنامه پزشک خانواده در آنها کلید خورده است، امسال در استان جدیدی این برنامه توسعه پیدا می‌کند،‌گفت:‌قطعاً امسال این برنامه در استانهای جدیدی توسعه می‌یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha