سلامت نیوز : منصور بهرامی پیش از ظهر امروز در نهمین کنگره تغذیه کودکان که در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای برگزار شد با اشاره به آلرژی‌های غذایی در کودکان خاطر نشان کرد: بار آلرژی‌های غذایی در همه کشورهای دنیا بسیار زیاد است و فردی که به آلرژی مبتلا می‌شود همواره درگیر درمان و پرهیز است. که پیشگیری از ابتلا به آلرژی بهتر از درمان است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ وی پرهیز مادرانی که به آلرژی مبتلا هستند قبل از بارداری را بسیار در کاهش انتقال این آلرژی به کودک مؤثر دانست و گفت: زوجینی که زمینه ابتلا به آلرژی را دارند قبل از داشتن فرزند باید با رعایت رژیم غذایی و حفظ سلامتی خود اقدام به فرزند‌دار شدن کند.

عضو هیئت علمی علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به تمام بانوان توصیه می‌کنیم تا قبل از بارداری اسید‌فولیک مصرف کنند چرا که کمبود اسید‌فولیک در زمان بارداری زمینه بروز برخی ناهنجاری‌های مادرزادی در لوله عصبی و نخاع را در کودکان دامن می‌زند.

وی بهترین راه پیشگیری از آلرژی را در کودکان مصرف شیر مادر به محض تولد نوزاد عنوان کرد و گفت: شیر مادر نه تنها سبب سلامت جسمی و روانی می‌شود بلکه استراتژی مهم در پیشگیری از آلرژی‌های غذایی است.

بهرامی اذعان داشت: باید سعی کرد تا غذای کمکی کودک را زودتر از مؤعد شروع نکنیم چرا که دادن غذاهایی که بدن کودک تحمل آن را ندارد سبب اختلال در عملکرد دستگاه‌های بدن کودک شده تا حدی که به آلرژی غذایی منجر می‌شود.

به گفته این متخصص بیماری‌های کودکان تخم‌مرغ، آجیل، گندم، سویا، ماهی و گوجه‌فرنگی از دسته مواد آلرژی‌زا محسوب می‌شوند که والدین باید مصرف آن را در کودکان با احتیاط شروع کنند.

بهرامی همچنین تصریح کرد: اگر مادران قانون غذا دادن به کودک را با روند از کم به زیاد و از مواد ساده به مواد ترکیبی رعایت کنند و هوای خانه را آری از آلاینده‌های دود سیگار نگه دارند قاعدتاً در پیشگیری از آلرژی در کودکان بسیار مؤثر خواهند بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha