نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که بیماران مبتلا به کوشینگ حتی پس از درمان نیز در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ کارشناسان مرکز پزشکی «مونت سینای» در آمریکا در بررسی‌های خود دریافته‌اند: مبتلایان به بیماری کوشینگ حتی پس از طی یک دوره درمان موفق، بویژه به دلیل وجود فاکتورهایی چون بالا بودن سن در زمان تشخیص بیماری و یا تماس طولانی مدت با سطح بالای هورمون کورتیزول، بیشتر با خطر مرگ یا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی مواجه هستند.

بیشتر بدانید: علائم و انواع روش های درمان سندرم کوشینگ
سندرم کوشینگ در اثر افزایش فعالیت قشر غده آدرنال بروز می‌کند. این سندرم را هایپر کورتیزولیسم (افزایش سطح کورتیزول) نیز می‌نامند.

شرح این مطالعه در مجله «متابولیسم و غددشناسی بالینی» منتشر شده است.

در این بیماری نادر بدن با افزایش غیرعادی تشرح کورتیزول یا همان هورمون استرس از غده آدرنال برای دوره‌های طولانی مدت مواجه می‌شود.

پزشکان از مدتها پیش می‌دانستند که مبتلایان به این سندرم بیش از افراد سالم در معرض خطر مرگ، ناشی از امراض قلبی و عروقی هستند اما مطالعات جدید نشان داده است حتی پس از درمان و کنترل بیماری نیز افراد مبتلا تا مدتها همین فاکتورهای خطرزا را با خود دارند و اگر سطح کورتیزول در بدن آنها افزایش یابد همچنان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و نیز احتمال مرگ ناشی از این بیماری‌ها آنها را تهدید می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha