سلامت نیوز : مریم محلوجی راد در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ما آمار درستی نسبت به کل آلرژی‌ها نداریم اما میزان آسم در جمعیت کنونی کشور بدون در نظر گرفتن محدوده سنی 7.5 درصد است.

این فوق تخصص آلرژی در حاشیه دومین کنره آسم و آلرژی و ایمونولوژی گفت: آسم در سنین کودکی شایع‌‌تر است و آمار مبتلایان در گروه سنی زیر 18 سال حدود 13 درصد است.

وی عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی را به میزان مساوی در بروز آسم و آلرژی موثر دانست و افزود: دسته‌ای از مبتلایان، این بیماری را از خانواده به ارث می‌برند و در دسته دیگر عوامل محیطی از جمله آلرژنها، تحریک‌کننده‌ها،آلودگی هوا، دود سیگار و نوع تغذیه موثر خواهد بود.

محلوجی راد در پاسخ به پرسش فارس مبنی بر اینکه چگونه می‌توان از ابتلا به آسم و آلرژی جلوگیری کرد، گفت: در ژنتیک که پیشگیری نداریم اما در عوامل محیطی می‌توان با جلوگیری از مواجهه با آلرژن‌ها، تحریک‌کننده‌ها و همچنین نکشیدن سیگار و قلیان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد.

فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی در ادامه به خانواده‌ها پیشنهاد داد: بهتر است علائم بیماری را بدانند تا هر چه زودتر برای درمان مراجعه کنند.

وی علائم بیماری را خس خس سینه، سرفه، تنگی نفس،سرماخوردگی‌های مکرر،آلرژی‌های بینی و آلرژی‌های پوستی ذکر کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha