شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
کد خبر: 71842
سلامت نیوز :  "دکترحسینعلی شهریاری"  با بیان مطالب فوق افزود: با توجه به اجرای طرح پزشک خانواده در سراسر کشور بودجه ی 2 هزار میلیارد تومان برای این طرح کفایت نمی کند و با این اعتبار تنها بخش کمی از این طرح قابلیت اجرا خواهد داشت.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از اکونیوز ؛ وی به دلایل ناموفق بودن اجرای این طرح اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین عاملی که باعث عدم موفقیت این طرح می باشد کمبود شدید منابع مالی است.رئیس کمیسیون بهداشت کمبود پزشک متخصص را دلیل دیگری برای اجرای نا موفق این طرح عنوان کرد و گفت: وقتی از پزشکان متخصص برای این طرح استفاده نمی کنند و از کارشناسان و تکنسین پزشکی و ماما و... استفاده می کنند قطعاً درصد موفقیت آن بسیار کم خواهد بود.

تسهیل خدمات بهداشتی با اجرای طرح پزشک خانواده
وی همچنین مزایای پزشک خانواده را برای عموم مردم این گونه بیان کرد که دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی آسان تر می شود،پرداخت هزینه های درمان از جیب مردم کمتر می شود ، کیفیت درمانی بیش تر می شود ، سطح سلامت و رضایت مندی مردم از خدمات بیش تر می شود.

و روند کاری پزشک خانواده به این صورت است که  بیمار از جیب خود هیچ هزینه ای را پرداخت نمی کند و هزینه های پرداخت از جیب مردم برای بیماری ها هزینه می شود  در مرحله ی اول پزشک خانواده بیمار را معاینه می کند و اگر احتیاج به متخصص بود بیمار را معرفی می کند و در مراحل آتی  اگر متخصص تشخیص دهد که احتیاج به بستری و یا جراحی دارد با هزینه ی خیلی نا چیز و کم بیمار را جراحی و یا حتی بستری می کنند که اگر همین بیمار بخواهد به بیمارستان دیگر مراجعه کند و اگر خارج از محدوده ی پزشک خانواده باشد این هزینه ها را که چندین برابر است باید از جیب خود بیمار پرداخت شود.

اجرای پزشک خانواده در 9 استان کشور
وی همچنین گفت: در حال حاضر پزشک خانواده در 9 استان شروع به کار کرده است و این در حالی است که چند استان را از قبل پوشش داده بود که الان به کار آن ها هم رسیدگی می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha