سلامت نیوز : مدیرکل نظارت بر امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با نظارت‌های نامحسوس صورت گرفته، پزشکان متخلفی که اقدام به اخذ زیرمیزی کرده‌اند، شناسایی و لیستی از آنها تهیه شده است و با همکاری مجلس و ارگان‌های نظارتی در حال پی‌گیری برای برخورد قاطع با آنها هستیم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دکتر سجاد رضوی با بیان این که شناسایی و معرفی متخلفان از طرف وزارت بهداشت صورت می‌گیرد اما بررسی را قوه دیگری انجام می‌دهد که نیاز به اسناد و مدارک دارد، گفت: متاسفانه در برخی از قوانین، میزان جریمه صورت گرفته با تنبیه در نظر گرفته شده همخوانی و تناسب ندارد به نحوی که برای تخلفی بسیار بزرگ، جریمه 200 هزار تومانی تعیین شده است در حالی که میزان جریمه نقدی اخذ زیرمیزی به صراحت در قانون آمده است.

دکتر رضوی با اشاره به برخی مفاد قانون جرایم نقدی برای متخلفان گفت: جریمه نقدی به میزان 2 برابر اضافه دریافتی از بیماران و توبیخ کتبی و درج در پرونده برای بار اول و جریمه نقدی به میزان 5 برابر مبلغ دریافتی و لغو پروانه و توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی برای تخلف بار دوم و جریمه نقدی به میزان 10 برابر اضافی دریافت و لغو پروانه مسئول فنی و لغو پروانه تاسیس بیمارستان در بار سوم تخلف از جرایم مقابله با پدیده زیرمیزی است.

اعلام شکایت مردمی از اخذ زیرمیزی به 1490

مدیرکل نظارت بر امور درمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که بیمار نباید به جز بیماری درد و رنج دیگری داشته باشد و نیز دغدغه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر ضرورت پاسخگویی به مشکلات مردمی و دستور وی برای راه‌اندازی سامانه پاسخگویی مردمی 1490 گفت:‌ در فروردین ماه امسال تعداد 29 مورد شکایت مردمی از دریافت زیرمیزی به سامانه 1490 گزارش شده است .

وی که شب گذشته در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما حضور داشت افزود: مردم می‌توانند به راحتی هرگونه تخلف را به شماره تلفن 1490 که سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی است، اعلام کنند تا بررسی و رسیدگی شود.

بازگرداندن 1.5 میلیارد تومان زیرمیزی به بیماران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز اعلام کرد: در سال گذشته 1.5 میلیارد تومان زیرمیزی پزشکان به بیماران بازگردانده شده است.

دکتر حسن ابوالقاسمی با تاکید بر این که مقررات باید بازدارنده باشد، گفت: دو راه برای مقابله با پدیده زیرمیزی وجود دارد یکی از آنها برخورد فعال ناظرین و مراجعه و حضور در بیمارستان‌ها و بررسی پرونده‌ها است و برخورد دیگر برخورد غیرفعال است که در این راه مردم باید هرگاه تحت فشار قرار گرفتند به مراکز نظارت دانشگاه مراجعه کنند و مراتب را اعلام نمایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ادامه افزود: در حال حاضر همه روزه به تعداد 8 هزار بیمار با تعرفه‌های دولتی توسط 700 پزشک در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه ارائه خدمت می‌شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha