پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵
کد خبر: 72264
سلامت نیوز : درد پا یکی از مشکلات شایع در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می‌باشد. آرتریت روماتوئید یک نوع از بیماری آرتریت است که به مفاصل بدن حمله می‌کند، از جمله مفاصل انگشتان و مچ دست، مچ پا و قوزک پا. درد معمولا در انگشتان پا ظاهر می‌شود و سپس به سمت پاشنه و پشت پا انتشار می‌یابد و بعد به قوزک پا منتقل می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ شایع‌ترین علائم عبارت است از درد، احساس سفتی و ورم در پا. آرتریت روماتوئید غالبا هر دو پا را مورد حمله قرار می‌دهد.در بعضی موارد، انگشتان شست پا خمیده و سفت می‌شوند که به نام انگشت چکشی یا انگشتان پنجه‌ای خوانده می‌شوند. اگر پشت پا یا قوزک پا درد بگیرد، افراد به سختی راه می‌روند.

تحمل وزن: با توجه به اینکه پا و قوزک پا وزن ما را تحمل می‌کنند، با وجود آرتریت، فشارهای وارده بر مفاصل پا، درد در این بیماری را شدت می‌دهد. آرتریت روماتوئید باعث گرم و متورم شدن مفاصل می‌شود و بعد از آن، فرسودگی و پارگی مفاصل تسریع می‌گردد.اما چرا پا و قوزک پا در این بیماری تحت تاثیر قرار می‌گیرند، هنوز ناشناخته است.

کنترل علائم: اولین کار برای کنترل علائم عبارت است از کنترل التهاب.

درمان‌ها شامل: درمان فیزیکی و انجام تمرین بدنی و ورزش‌های مفید می‌باشند که بر اساس گفته پزشک انجام می‌شوند. این درمان می‌تواند برای بیماران دچار آرتریت روماتوئیدی که دارای درد پا هستند، بسیار مفید باشد و تحرک این بیماران را زیاد کند.یکی دیگر از درمان‌ها شامل بی حرکت کردن عضو می‌باشد. پزشک ممکن است بستن آتل را برای بی حرکت نگه داشتن پا و قوزک پا، در طول روز یا شب توصیه کند.آتل می‌تواند درد پا را در این بیماران تسکین دهد و به مفاصل پا و قوزک پا فرصت استراحت دهد.

وسایل کمکی: هنگامی که انگشت پا خم شود یا قوس پا دارای مشکل گردد، پزشک پوشیدن کفش‌های مخصوصی را توصیه می‌کند که باعث کاهش درد در پا می‌شوند و از پا محافظت می‌کنند. پزشک ممکن است برداشتن عصا یا استفاده از دیگر وسایل کمکی را توصیه کند.

گرما یا سرما: گرما باعث می‌شود عضلات آزاد و شل شوند و سفتی مفاصل کم شود.با قرار دادن یخ روی مناطق ملتهب، درد پا در این بیماران کم می‌شود.

داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی:پزشکان ممکن است مصرف داروهایی مانند ایبوپروفن، ناپروکسن و دیگر داروهای ضدالتهابی تزریقی را تجویز کنند. این داروها کنترل کننده التهاب و کاهش‌دهنده ورم می‌باشند.

جراحی: در برخی بیماران، برای تسکین درد پا، عمل جراحی توصیه می‌شود. با جراحی، انگشت چکشی یا پینه پا از بین می‌رود. پزشکان ممکن است از روشی به نام لحیم کردن نیز استفاده کنند. در این روش غضروف مفصل برداشته شده و استخوان‌ها با پیچ و میله در کنار هم نگه داشته می‌شوند. همچنین پزشکان ممکن است پیوند استخوان را از ران پا بگیرند و ایمپلنت کنند. با گذشت زمان، استخوان‌ها به هم جوش می‌خورند و درد پا به تدریج کم می‌شود. با این روش، دامنه حرکت پاها نیز کم می‌شود.

درمان‌های جایگزین

این بیماران درمان‌های طب مکمل را به همراه درمان‌های معمولی استفاده می‌کنند.طب سوزنی و ماساژدرمانی که از روش‌های درمانی طب مکمل هستند، باعث کاهش درد پا در این بیماران می‌شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha