سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۷
کد خبر: 72661

سلامت نیوز : جلال شکوهی در آستانه برپایی بیست و نهمین کنگره رادیولوژی ایران ( 24 تا 27 اردیبهشت) با اعلام این خبر افزود:با گذشت بیش از یک ماه از آغاز سال جدید، این تعرفه‌ها هنوز تعیین نشده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ وی گفت: تعیین نشدن تعرفه از سوی وزارت بهداشت باعث شده، مراکز ارائه دهنده خدمات رادیولوژی هر یک با تعرفه‌ای خاص فعالیت کنند که زیان این امر در درجه اول متوجه مردم است.

وی خاطر نشان ساخت: از سوی دیگر افزایش بازرسی‌های مراکز بیمه از مراکز رادیولوژی که بدون در نظر گرفتن افزایش قیمت مواد مصرفی رادیولوژی به جریمه برخی از این مراکز منجر شد از یک سو و از سوی دیگر تأخیر در پرداخت مبالغ بیمه از سوی شرکتهای بیمه‌گر که گاهی تا 11 ماه به طول می‌انجامید، سبب شد که بسیاری از مراکز رادیولوژی همکاری خود را با بیمه‌ها قطع کرده و به طور آزاد بیمار پذیرش کنند که این مسئله بار مالی زیادی به بیماران تحمیل کرده است.

به گفته رئیس انجمن رادیولوژی ایران، اعضای این انجمن انتظار دارند، انجمن به عنوان حافظ منافع آنان وارد عمل شود. در حالی که وزارت بهداشت حاضر به پاسخگویی در این زمینه نبوده، به تلفن هایی که برای تعیین تکلیف تعرفه‌ها از سوی انجمن می‌شود، نیز پاسخ نمی‌دهد.

وی با اشاره به اینکه حذف ارز مبادله‌ای برای فیلم رادیولوژی که اخیراً انجام شده، افزایش دو برابری قیمت فیلم را به همراه داشته است، خاطر نشان ساخت: هر چند تلاش انجمن به سمت حذف فیلم از سیستم رادیولوژی و توسعه رادیولوژی دیجیتال است، اما به دلیل مشکلات زیر ساختی و فنی، هنوز تا رسیدن به این هدف راه درازی در پیش است.

شکوهی گفت: مواد مصرفی رشته رادیولوژی گران‌تر از خود دستگاه‌ها شده است. برای مثال در حال حاضر برای تهیه تیوپ دستگاه سی تی اسکن باید یک میلیارد تومان هزینه کرد، این در حالی است که قیمت خود دستگاه سی تی اسکن دو سال پیش 700 میلیون تومان بوده است.

وی اضافه کرد: در چنین فضایی طبیعی است که تعداد زیادی از دستگاه های رادیولوژی از چرخه فعالیت خارج می شوند.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران تصریح کرد: 24 اردیبهشت امسال همزمان با برپایی بیست و نهمین کنگره رادیولوژی ایران بزرگترین نمایشگاه تجهیزات رادیولوژی ایران برپا می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha