سلامت نیوز : نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: سالانه در دنیا 1.24 میلیون نفر جان خود را در حوادث جاده‌ای از دست می دهند که نیمی از این افراد عابرین پیاده، دوچرخه سواران و موتورسواران هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ جیهان طویلا با بیان این مطلب اظهار داشت: آخرین نسخه گزارش جهانی وضعیت ایمنی جاده‌ها در اسفند 91 منتشر شد و این خبر نوید بخش این امر است که 88 کشور از جمله ایران اقداماتی در جهت کاهش فوت ناشی از حوادث جاده‌ای که عابرین را نیز شامل می‌شود کرده‌اند و این نشان دهنده آن است که پیشگیری امکان پذیر است با این حال نرخ تصادفات جاده‌ای همچنان بسیار بالاست.

وی افزود: سازمان جهانی بهداشت در منطقه شرق مدیترانه 28 درصد مرگ‌های جاده‌ای را منتسب به عابرین پیاده می‌کند و 1 درصد مرگ‌های ناشی از حوادث جاده‌ای در دنیا درمنطقه شرق مدیترانه رخ می دهد.

طویلا تصریح کرد: سلامت عابرین پیاده با رفتارهای پرخطر راننده‌ها به ویژه سرعت غیرمجاز و رانندگی در حال مستی، زیر ساخت‌های ضعیف مانند فقدان پیاده روها، تقاطع‌ها و مسیرهای مناسب سازی شده تهدید می شود.

وی ابراز داشت: بر اساس گزارش جهانی، تنها در طی 5 سال گذشته روند مرگ ناشی از حوادث جاده‌ای در ایران حدود 30 درصد کاهش داشته است که این امر عمدتا نتیجه تغییرات در قانونگذاری، بهبود زیر ساخت های جاده‌ای و پایش و همچنین مراقبت های پس از حادثه است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha