سلامت نیوز : محققان کانادایی گفتند: رشد نورون‌ها باعث می‌شود که خاطرات دوران کودکی در حافظه ما نمانند و آنها را از یاد ببریم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ محققان کانادایی می‌گویند: این دلیلی است که ما تلاش می‌کنیم تا خاطرات دوران کودکی را با تولید سطوح کم به بالای نورون‌ها در طول سال‌های اول زندگی به یاد بیاوریم.تشکیل سلول‌های جدید مغزی ظرفیت یادگیری را افزایش می‌دهد اما ذهن را از خاطرات قدیمی نیز پاکسازی می‌کند.

این یافته‌ها در انجمن کانادایی علوم اعصاب ارائه شده است.یک کارشناس در دانشگاه سیتی در لندن گفت: تحقیقات بر روی موش‌ها برخی نظریه‌های روانشناسی را زیر سوال برده است.

نوروژنز، یا تشکیل نورونهای جدید در هیپوکامپ – منطقه‌ شناخته شده از مغز که برای یادگیری و به خاطر سپردن حائز اهمیت است، قبل و بعد از تولد به اوج خود می‌رسد. سپس به طور پیوسته در دوران کودکی و بزرگسالی کاهش می‌یابد.

دکتر «پل فرانک‌لند» و دکتر «شینا جوسلین» از دانشگاه تورنتو، خواسته‌اند تا بدانند که چگونه روند نسل جدید نورون در ذخیره سازی حافظه تأثیر دارد.این محققان تحقیقات خود را بر روی موش‌های جوان و مسن‌تر در آزمایشگاه انجام دادند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha