دانشجو یا دانش آموزی که این دارو را مصرف می کند دچار توهم شده و فکر می کند بر اثر مصرف دارو عملکرد خوبی در جلسه امتحان داشته است.

تشنج، اعتیاد و سکته های قلبی و مغزی از عوارض مصرف ریتالین
سلامت نیوز : مدیر کل دفتر سلامت اجتماعی، اعتیاد و روان وزارت بهداشت گفت: افزایش عملکرد در زمینه درسی با مصرف داروی ریتالین ثابت نشده است و حتی بر عکس ممکن است به کاهش نمرات دانشجو یا دانش آموز مصرف‌كننده منجر شود.

عباسعلی ناصحی در گفت وگو با ایلنا، در مورد مصرف ریتالین از سوی برخی دانشجویان در ایام امتحانات گفت: ریتالین دارویی است که تنها برای دو مورد بیماری تجویز می شود یکی اختلال بیش فعالی كه بیشتر در کودکان و نوجوانان دیده می شود و دیگری در اختلال حملات خواب بی اختیاراست.

وی با اشاره به اینكه افراد مبتلا به این بیماری ها تمرکز و توجه پایین دارند، افزود:‌ مصرف ریتالین تنها در این دو مورد بیماری به دلیل تقویت تمرکز اثر درمانی دارد و در بقیه موارد تجویز نمی شود.

تقویت تمرکز با مصرف ریتالین درافراد سالم  ثابت نشده است

ناصحی با تاکید بر اینکه تقویت تمرکز با مصرف ریتالین در افرادی که به این بیماری ها مبتلا نیستند ثابت نشده است، افزود: حتی ممکن است مصرف ریتالین بر روی عملکرد این افراد تاثیر منفی نیز داشته باشد، بنابراین به هیچ وجه توصیه نمی شود که دانشجویان یا دانش آموزان برای تقویت تمرکز خود در ایام امتحانات از این دارواستفاده کنند.

كاهش عملکرد  ذهنی دانشجویان در جلسه امتحان  با مصرف ریتالین

مدیر کل دفتر سلامت اجتماعی، اعتیاد و روان وزارت بهداشت تصریح کرد: برخی از دانشجویان و دانش آموزان به قصد اینکه خوابشان کاهش یابد و بیشتر درس بخوانند در شب امتحان از این دارو استفاده می کنند اما عملکرد آنها به خاطر کم خوابی در جلسه امتحان کاهش پیدا می کند و ممکن است به ضرر آنها تمام شود.

تشنج، اعتیادو سکته های قلبی و مغزی از عوارض مصرف ریتالین

ناصحی با اشاره به عوارض مصرف ریتالین تصریح کرد: مصرف ریتالین بدون تجویز پزشکی باعث افزایش فشار خون، بی نظمی و اختلال در ضربان قلب، ایجاد سکته های قلبی و مغزی،عوارض گوارشی، بی اشتهایی، لاغری، کاهش وزن، حالت تهوع، استفراغ، سردرد، سر گیجه حساسیت های پوستی، خشکی دهان، یبوست و بی خوابی می شود.

وی خاطرنشان کرد: مصرف ریتالین دو عارضه بسیار مهم دارد که می توان گفت خیلی خطرناک است یکی ابتلا به تشنج تا جایی که ممکن است منجر به مرگ شود و دیگری ایجاد وابستگی و اعتیاد به ریتالین به گونه ای که دیگر فرد نمی تواند مصرف این دارو را کنار بگذارد وحتی دوز آن را به تدریج بیشتر می کند ازهمین رومی توان گفت اعتیاد دركمین دانشجویان ودانش آموزانی است كه ریتالین مصرف می كنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری از میزان مصرف ریتالین از سوی دانش آموزان ودانشجویان دارید، افزود: آمار دقیقی نداریم اما چند تحقیق دراین زمینه انجام شده است كه نشان می دهد موارد سو مصرف این دارو از سوی دانشجویان و دانش آموزان بالاست.

عملکرد خوبی در جلسه امتحان توهم دانشجو است

ناصحی تصریح کرد: بی خوابی ناشی از مصرف ریتالین باعث می شود عملیات ذهنی که برای یادگیری و پاسخ به سوالات لازم است به خوبی انجام نشود، از همین رو فرد را متضرر می سازد.

وی با اشاره به اینکه اما دانشجو  یا دانش آموزی که این دارو را مصرف می کند دچار توهم شده و فکر می کند بر اثر مصرف دارو عملکرد خوبی در جلسه امتحان داشته است، افزود: افزایش عملکرد در زمینه درسی با مصرف ریتالین همان طور که گفتم ثابت نشده است و حتی بر عکس ممکن است به کاهش نمرات فرد منجر شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • رضا ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۸
    0 0
    ادعا های شما بی پایه و بی اساس است لطفا دلیل علمی بیاورید نه این یک مشت بی سواد را با حرف های دروغتان بترسانید ریتالین یک امفتامین هست مثل اوپیودید اعتیاد اوری شدید ندارد صرفا یک محرک سی ان اس هست اگر برای امتحانات روزانه ده میلی گرم مصرف شود با احتیاط کامل تشنج نمی اورد و تاثیر خوبی روی تمرکز دارد اگر درست و با احتیاط و با دستور پزشک مصرف شود لطفا شعارتان این باشد که فقط با دستور پزشک مصرف کنید نه این که از عوارض صحبت کنید عوارض به پزشک مربوط است نه شما