سلامت نیوز :  یک فوق تخصص روانپزشکی کودکان با بیان اینکه سیگار کشیدن از نظر روانپزشکی یک رفتار غیرطبیعی تلقی می‌شود، گفت: مطالعات نشان داده است زنانی که در دوران بارداری سیگار مصرف می‌کنند نوزادان آنها از نظر روانی با مشکلاتی مانند اختلالات یادگیری، نقص توجه، کم خوابی، عصبانیت و پرخاشگری بیشتری مواجه هستند و احتمال اینکه این خانم‌ها فرزندان بیش فعال داشته باشند بیشتر است.

دکتر مهدی تهرانی دوست در گفت وگو با ایسنا ، با تاکید بر اینکه والدین، الگوهای بسیار مهم و در عین حال مجسم برای فرزندان خود در زمینه سیگاری شدن هستند، افزود: مهم ترین افراد تاثیرگذار بر کودکان و نوجوانان برای سیگاری شدن در آینده، والدین و افرادی هستند که با کودک و نوجوان در یک مکان زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه سیگار کشیدن از نظر روانپزشکی یک رفتار غیرطبیعی تلقی می‌شود، یادآور شد: مطالعات نشان داده است که احتمال سیگاری شدن فرزندان در پدر یا مادر سیگاری بیشتر است، اگر والدین در محیط منزل سیگار نکشند، تمایل فرزندان به سیگار کشیدن کاهش می‌یابد و احتمال سیگاری شدن آنها در آینده کمتر است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه آمار دقیقی از جمعیت کودکان سیگاری موجود نیست، افزود: مصرف سیگار در بین نوجوانان رو به افزایش است.

دکتر تهرانی دوست خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده است زنانی که در دوران بارداری سیگار مصرف می‌کنند نوزادان آنها از نظر روانی با مشکلاتی مانند اختلالات یادگیری، نقص توجه، کم خوابی، عصبانیت و پرخاشگری بیشتری مواجه هستند و احتمال اینکه این زنان فرزندان بیش فعال داشته باشند بیشتر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha