سلامت نیوز : رئیس شورای شهر تهران با اعلام احتمال ایجاد کمیسیون سلامت در شورای آینده شهر تهران گفت: نصب آنتن‌های تلفن همراه را با ایجاد یک شرکت در سطح شهر تهران هدفمند کردیم و گفتیم نزدیک مدارس و بیمارستان‌ها دکل نصب نشود.

محمد‌مهدی چمران پیش از ظهر امروز در نشست خبری که در فارس برگزار شد در پاسخ به فارس مبنی بر تشکیل کمیسیون سلامت در شورای شهر تهران گفت: تاکنون برنامه‌های سلامت در قالب کمیته‌ای در شورای شهر پیگیری می‌شده و ممکن است در این دوره شورا با توجه به افزایش تعداد اعضاء تأکید بیشتری در حوزه سلامت داشته و کمیسیون سلامت تشکیل شود.

وی در پاسخ به سؤال دیگر فارس مبنی بر وجود انبوه دکل‌های مخابراتی و پست‌های فشار قوی برق در مناطق مسکونی تهران و پیگیری‌های شورای شهر گفت: این موضوع در شورای شهر مطرح شده و آن را به شورای عالی امنیت ملی ارجاع دادیم و جلساتی هم در آنجا برگزار شد.

چمران ادامه داد: اینکه می‌گویند امواج مغناطیسی روی سلامت افراد از جمله ایجاد سرطان نقش دارد از سوی دانشمندان ثابت نشده و سازمان امواج و انرژی هسته‌ای پاسخگوی علمی این مسئله است.

رئیس شورای شهر تهران یکی از دلایل استقرار دکل‌های مخابراتی تلفن همراه در منازل مسکونی را استقبال خود شهروندان عنوان کرد و گفت: به دلیل پول خوبی که شرکت‌های تلفن همراه برای اجاره مکان نصب دکل‌های تلفن همراه به خانواده‌ها می‌دهند، خود مردم به شدت به دنبال نصب دکل‌های موبایل در منازل خود هستند.

به گفته چمران شورای شهر در دور سوم خود دو مصوبه برای قانونمند کردن نصب دکل‌های تلفن همراه داشته که در پی آن با مشارکت شهرداری و اپراتورهای تلفن همراه دکل‌ها به صورت هدفمند باید نصب شوند.

رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: اما با تمام این تفاسیر برای اینکه خدایی نکرده مشکلی پیش نیاید تاکید کردیم که نزدیک مدارس و بیمارستان‌ها دکل موبایل نصب نشود.

حسن بیادی، نایب رئیس شورای شهر تهران در ادامه در مورد انبوه دکل‌های مخابراتی در بافت شهری خاطر نشان کرد: شورای شهر در کنترل نصب این دکل‌ها پیگیری‌های زیادی داشته و در همین راستا درخواست کردیم که شرکتی با هماهنگی شهرداری و شرکت‌های اپراتور شکل بگیرد و هر سه شرکت آنتن‌های خود را روی یک پایه نصب کنند.

وی همچنین در مورد جمع‌آوری فاضلاب تهران که اثرات سوئی ممکن است بر سلامت مردم داشته باشد گفت: اگر برنامه فاضلاب تهران را پیگیری نمی‌کردیم شاید تا 50 سال دیگر هم به طول می‌انجامید ولی طرح مکانیزه شدن جمع‌آوری فاضلاب به 10 سال کشید که تا دو سال آینده به پایان می‌رسد.

نایب رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: معضلات در تهران آن قدر زیاد است که هر چقدر بگوییم کارکرده‌ایم 10 به هزار است و نظارت بر شهری مانند شهر تهران که 8 میلیون جمعیت دارد و یک منطقه آن به اندازه یک استان جمعیت دارد با 30 نفر عضو شورا هم حل نمی‌شود.

بیادی در پاسخ به اینکه برای حل آلودگی هوا که اثرات سوئی بر سلامت مردم تهران دارد چه کارهایی انجام شده گفت: 15 تا 25 سازمان در مسائل شهری دخیل هستند و نمی‌توان گفت آلودگی هوا را شهرداری تهران باید کاهش دهد.مدیریت باید یکپارچه باشد که نیست.

وی ادامه داد: در عین حال آلودگی هوا فقط مربوط به تردد خودروها نیست بلکه تاسیسات نوع سوخت مصرفی مردم، ساعت کاری ادارات و برنامه رفت و آمد دست به دست هم داده تا آلودگی هوا ایجاد شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha