سلامت نیوز : مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی از افزایش نگران کنندهٔ قیمت داروهای ترک اعتیاد خبر داد و گفت: قیمت متادون و قرص بوپرنورفین در مقایسه با خرداد ۹۱، به ترتیب ۸۳ و ۶۳ درصد افزایش یافته است.

فرید براتی سده در گفت‌وگو با ایلنا با انتقاد از معاون داروی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت دربارهٔ انکار کاهش اثربخشی داروهای مخدر بیان کرد: کاهش کیفیت داروهای مخدر، افزایش قیمت آن‌ها و تعرفه‌های نامناسب نسبت به هزینه‌های مراکز درمانی باعث شده است تا تعدادی از مراکز درمانی ترک اعتیاد شغل خود را به کلینیک‌های زیبایی تغییر دهند.

وی در تاکید بر لزوم افزایش تعرفه‌ها اظهار داشت: تعرفه‌های موجود جوابگوی افزایش قیمت داروهای ترک اعتیاد نیست؛ درنتیجه مراکز درمانی مجبورند بخشی از هزینه‌های ایجاد شده را از مراجعه کنندگان بگیرند.

براتی ادامه داد:تعرفهٔ وزارت بهداشت برای یک ماه مراکز خصوصی ترک اعتیاد ۸۹ هزار تومان و برای مراکز دولتی ۵۲ هزارتومان است. این در حالی است که تعرفهٔ سازمان بهزیستی برای مراکز درمانی ترک اعتیاد ۱۲۰ هزار تومان است.

مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اعلام کرد: افزایش قیمت داروهای ترک اعتیاد و کاهش اثر بخشی‌ آن‌ها نشان می‌دهد وزارت بهداشت برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه نداشته است.

براتی افزود: سازمان بهزیستی دربارهٔ بحث کمبود دارو با دفتر ستاد مبارزه با مواد مخدر مکاتبه کرده است و اطمینان دارد این نهاد در حال پیگیری این موضوع است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • دکتر مفرح ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    0 0
    این تصمیم غیرکارشناسی است و فقط بدلیل سلطه انجمن داروسازان ایران بر تصمیمات وزارتخانه است.داروخانه ها چگونه میخواهند پروتکل درمان با متادون را اجرا کنند؟ آیا پزشک دوره دیده دارند؟ آیا قادر به مدیریت عوارض دارویی متادون هستند؟ آیا تجارب تلخ کشورهایی که متادون را در داروخانه ها عرضه کرده اند را کسی در وزارتخانه بررسی کرده است؟ پیشنهاد میکنم وزیر محترم بهداشت قبل از تصمیم گیری شتابزده و زیر بار نظرات داروسازان رفتن ،از نظرات اساتیدی مانند آقای دکتر آذرخش مکری روانپزشک برجسته و عضو هیات علمی دانشگاه تهران که بیش از دو دهه فعالیت پژوهشی، درمانی و اجرایی در حوزه اعتیاد داشته اند استفاده کند تا یک شبه دستاوردهای یک دهه تلاش در جهت مقابله با اعتیاد و عوارض خطرناک آن مثل ایدز و هپاتیت منتقله از راه تزریق مشترک را بر باد ندهد.