سلامت نیوز : محققان می گویند که بازنشستگی دیرهنگام خطر بیماری آلزایمر یا انواع دیگر زوال عقل را به تاخیر می اندازد.محققان فرانسوی در این مطالعه، ۴۲۹ هزار نفر با میانگین سنی ۷۲ سال را که از مدت بازنشستگی آنها متوسط ۱۲سال گذشته بود، مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ محققان متوجه شدند که 3.2 درصد این افراد به زوال عقل پیشرفته مبتلا بودند اما میزان ابتلا به این بیماری با افزایش سن بازنشستگی این افراد کاهش نشان می داد.به عنوان مثال کسانی که در سن ۶۵ سالگی بازنشسته شده بودند حدود ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر زوال عقل نسبت به کسانی قرار داشتند که در سن ۶۰ سالگی بازنشسته شده بودند.

پیش از این، دانشمندان انگلیسی نیز اعلام کرده بودند که تعویق بازنشستگی افراد به مدت چند سال می تواند باعث تعویق بروز بیماری های زوال عقل مانند آلزایمر شود.

دانشمندان «کینگز کالج لندن» با بررسی ۱۳۰۰ نفر که به بیماری های زوال عقل مبتلا بودند به این نتیجه رسیدند که بروز این بیماری در افراد، با تحصیلات، اشتغال و بازنشستگی، ارتباط مستقیم دارد.

محققان اعلام کردند: افرادی که دیرتر بازنشسته می شوند در مقایسه با افرادی که زودتر بازنشسته می شوند، مدت زمان بیشتری در مقابل ابتلا به آلزایمر دوام می آورند.

براساس ادعای این دانشمندان هر یک سال کار بیشتر برای افرادی که در شرف بازنشستگی هستند شش هفته ابتلای احتمالی آنها به آلزایمر را به تعویق می اندازد.

پیش تر در برخی تحقیق ها مشخص شده بود که سطح تحصیلات بالاتر، احتمال ابتلا به بیماری های زوال عقل از جمله آلزایمر را کاهش می دهد.

آلزایمر یکی از بیماری های شایع زوال عقل در میان افراد مسن است و از هر ۲۰نفری که بالای ۶۵ سال سن دارند یک نفر به این بیماری مبتلا می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha