سلامت نیوز : نایب رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی درخصوص اجرای افزایش مرخصی زایمان زنان از 6 ماه به 9 ماه، گفت: دستگاه ها مکلف به اجرای این مصوبه هستند.

شهلا میرگلو بیات در گفت وگو با پانا، اظهار کرد: زمانی که مصوبه افزایش مرخصی زایمان زنان از 6 به 9 ماه تصویب شد اصلا بحث اختیاری بودن آن مطرح نبود، اما گویا برخی موضوع اختیاری و الزامی بودن اجرای این مصوبه را با هم اشتباه گرفتند.

نایب رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: موضوع اختیاری بودن به اجرای مصوبه تخصیص یک درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی به امور زنان مربوط بود که دستگاه ها را مکلف به اجرای این مصوبه نکرده بود و در واقع می توانستند اجرا کنند و یا اجرا نکنند.
وی تصریح کرد: تلاش ما درخصوص اجرای اختصاص یک درصد بودجه دستگاه ها به امور زنان این بود که به نتیجه برسد، اما اینگونه نشد و در لایحه دولت آمده بود که دستگاه ها می توانند این اعتبار را برای خدمات و امور بانوان استفاده کنند.
نماینده ساوه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: درخصوص قانون افزایش مدت زمان مرخصی زایمان بانوان نیز در ابتدا این موضوع مطرح بود که دستگاه ها باید اجرا کنند، اما موضوعی که مطرح شد این بود که تامین اجتماعی و شرکت های خصوصی که باید این مصوبه را اجرا کنند دچار ضرر و زیان می شدند و این شرکت ها می توانند در قوانین خودشان آن را اجرا کنند.
به گزارش پانا، این در حالی است که پس از آنکه قانون افزایش مرخصی زایمان زنان از 6 به 9 ماه مصوب شد و به دستگاه ها ابلاغ شد، زهرا سجادی- معاون امور خانواده مرکز زنان ریاست جمهوری در گفت و گو با پانا اعلام کرده بود که دستگاه ها مکلف به اجرای این مصوبه نیستند و با توجه به امکانات بودجه ای خود اختیار دارند تا این مصوبه را اجرایی کنند.
اما روز جمعه 11 مردادماه مریم مجتهد زاده رییس مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری اعلام کرد که بر اساس مصوبه هیات دولت افزایش مرخصی زایمان زنان از شش ماه به 9 ماه و مرخصی دو هفته‌ای پدران لازم‌ الاجراست و این مصوبه به دستگاه‌ها ابلاغ شده است.
مجلس شورای اسلامی روز 20 خرداد ماه سال جاری مرخصی زایمان مادران را از شش ماه به 9 ماه افزایش داد و برای پدران هم مرخصی دو هفته‌ای در نظر گرفت که غیرقابل خرید و غیرقابل ذخیره است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha