سلامت نیوز: نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: خشک شدن این دریاچه فاجعه ای زیست محیطی برای کشور به شمار می رود.

 اسماعیل سعیدی در گفت ‌وگو با پانا، با تأکید بر اینکه می بایست مطالعات جدی در زمینه نجات دریاچه ارومیه صورت بگیرد، اظهار داشت: نباید از عواملی که دریاچه را خشک کرده است، غافل ماند و باید اقدامات کارشناسی بر روی آن انجام شود.


نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح هایی که برای نجات دریاچه ارومیه به تصویب رسیده، اجرایی نشده است، خاطرنشان کرد: در واقع علاج دریاچه ارومیه بسیار دیر شده اما می بایست در این باره اقدامات جدی هر چه سریعتر انجام شود. چرا که با دیر شدن اقدامات موقعیت گردشگری، از بین رفتن آب های زیرزمینی، بادهای نمکی، از بین رفتن زمین های کشاورزی و بیماری های تنفسی از عواقب دیر رسیدن به مشکلات دریاچه ارومیه است.
 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت آب در مزارع و تغییر الگوی کشت در حوضه دریاچه ارومیه کاربرد بسیاری دارد، افزود: وجود ضعف و مشکلات مدیریت بهینه مصرف آب در مزارع از موضوعات چالشی است که باید برای آن راهکار جدیدی ارائه شود.
 

وی در پایان با بیان اینکه آبرسانی به دریاچه ارومیه در نجات آن تأثیرگذار نیست، گفت: تا زمانی که اقدام مهم کارشناسی شده ای برای نجات دریاچه ارومیه صورت نگیرد هر میزان آبی که در آن منتقل شود، بی نتیجه مانده و اثری در نجات آن از بحران نخواهد داشت.
 

بنابه نظر کارشناسان دریاچه ارومیه 14 میلیارد متر مکعب کمبود آب دارد و باید سالانه بیش از 2 میلیارد و 700 میلیون متر مکعب آب به دریاچه تزریق شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha