سلامت نیوز : مدیر همکاری‌های بین‌الملل سازمان انتقال خون گفت: سازمان انتقال خون در منطقه از بالاترین استانداردهای علمی و عملی در تأمین سلامت خون برخوردار است که مسئولان سازمان بین‌المللی نیز آن را تائید کردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ فریبا صیقلی در مراسم اعلام سازمان انتقال خون ایران به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در امور آموزش و پژوهش سلامت خون، گفت: ما از سال 2007 فعالیت‌ها را شروع کردیم و فعالیتهای مختلفی انجام دادیم به طور مثال دوره‌های فنی را برای کشورهای نیازمندی چون افغانستان برگزار کردیم و از سال 2011 تا 2013 نیز دوره‌های کوتاه مدت را برای کشورهای همسایه اجرایی کردیم، همچنین به دنبال قحطی در سومالی 2000 کیسه خون به آن کشور فرستادیم.

مدیرهمکاری‌های بین‌الملل انتقال خون ادامه داد: در واقع به دنبال تمام فعالیت‌ها و پیگیری هیئت علمی، کارکنان و مدیران سازمان بود که ما توانسته‌ایم همکاری WHO را در آموزش و پژوهش سلامت خون داشته باشیم که اجرای سیاستگذاری آن برای تأمین خون سالم در منطقه بسیار مهم است.

وی به لیست برنامه‌ها از 2013 تا 2017 اشاره داشت و گفت: برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت در زمینه غربالگری، برگزاری کارگاه برای سرویس‌های GEP به صورت سرویس‌های آموزش دهنده و برنامه کنترل کیفی آموزش برای کشورهای منطقه از جمله این برنامه‌ها است.

صیقلی همکاری با WHO برای برقراری بانک اطلاعاتی سلامت خون و برگزاری سمینار در زمینه مصرف خون به طور صحیح را از جمله موارد دیگری دانست که در این برنامه‌ها گنجانده شده است.

وی مصرف خون به طور صحیح و جذب اهداء کننده داوطلب را یکی از معضلات مهم در منطقه ارزیابی کرد و گفت: برگزاری کارگاه برای جذب اهداء کننده داوطلب نیز یکی دیگر از برنامه‌های پیش رو است.

وی تصریح کرد: باید برای 600 میلیون جمعیت در منطقه سلامت را تأمین کنیم چرا که سرمایه هر کشور شهروندان سالم آن است.

 در ادامه این مراسم، اعتبار نامه مرکز همکاری سازمان جهانی بهداشت توسط دکتر جیهان طویلا نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به علی‌اکبر پور فتح‌الله مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران اهداء شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha