سلامت نیوز : عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به تأثیر آستانه تحمل بر هیجان، پس‌انداز را عامل مهمی در افزایش آستانه تحمل عنوان کرد.

عبدالله امیدی در گفت‌ؤگو با فارس، گفت: هیجان‌ها بخشی از سیستم عصبی هستند که بر رفتار تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: نوع هیجان می‌تواند رفتار را شکل دهد، مانند کسی که مضطرب است رفتار بی‌قراری را از خود نشان می‌دهد.

* افراد هیجانی، آستانه تحمل پائینی دارند

امیدی اظهار داشت: آستانه تحمل در مقوله هیجان‌ها تعریف می‌شود و افراد هیجانی، آستانه تحمل پائینی نسبت به افراد دیگر دارند.

وی گفت: هیجان نامناسب موجب تکانشی بودن فرد می‌شود که رفتارهای جبران ناپذیر بخشی از عواقب آن محسوب می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: آستانه تحمل پائین موجب تنظیم ناکافی هیجان در سیستم شناختی فرد می‌شود.

* نقش ژنتیک در آستانه تحمل افراد

این متخصص بهداشت روانی درباره سبب شناسی آستانه تحمل گفت: برخی افراد از بدو تولد مستعد آستانه تحمل پائین هستند و با این خلق و خو به دنیا می‌آیند اما نباید در بحث سبب شناسی، ژنتیک و سرشت را تنها دلیل آستانه تحمل پائین و رفتارهای تکانشی دانست.

* خانواده و آموزش و پرورش نقش مهمی در درونی کردن آستانه تحمل بالا دارند

امیدی با اشاره به محیط و اکتسابی بودن آستانه تحمل در افراد تصریح کرد: تربیت و نظام آموزش و پرورش در یادگیری رفتارهای صبورانه و بالا بردن آستانه تحمل افراد نقش مهمی را ایفا می‌کند.

وی افزود: تعلیم و تربیت نقشی اساسی و مهم در درونی کردن رفتارهایی که نشات گرفته از آستانه تحمل بالا است، دارد.

* پس‌انداز کردن آستانه تحمل را بالا می‌برد

امیدی گفت: فرهنگ پس‌انداز کردن و صبر نسبت به تامین برخی خواسته‌ها و نیازها می‌تواند آستانه تحمل افراد را بالا ببرد.

وی افزود: به دلیل آن که پس‌انداز فرایندی تدریجی است، افراد با انجام این رفتار، میزان صبرشان را بالا می‌برند. افزایش صبر، آستانه تحمل بالا را در پی دارد.

* تأمین تمام خواسته‌های فرزندان، آستانه تحمل آن‌ها را پائین می‌آورد

عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با انتقاد از برخی رفتارهای والدین برای توجه و ارضای خواسته‌های فرزندانشان گفت: متأسفانه امروزه این فرهنگ در میان افراد جامعه به وجود آمده که تمام خواسته‌های فرزندان باید به طور آنی تامین شود. این در حالی است که ارضای فوری خواسته‌های فرزندان آستانه تحمل آن‌ها را پائین می‌آورد.

وی افزود: قرار نیست همیشه کامروا باشیم و گاهی با صبر در برابر ناکامی‌ها و تعویق ارضای آن‌ها می‌توانیم آستانه تحمل کافی برای رویارویی با اتفاقات زندگی داشته باشیم.

*زنان آستانه تحمل بالاتری نسبت به مردان دارند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان درباره میزان آستانه تحمل در زنان و مردان گفت: شواهد علمی مبنی بر بالا بودن آستانه تحمل در زنان وجود ندارد اما شواهد عینی نشان می‌دهد که زنان در برابر درد تحمل بیشتری نسبت به مردان نشان می‌دهند و از این بابت می‌توان گفت آستانه تحمل در زنان بیشتر از مردان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha