سلامت نیوز : یک روانشناس با هشدار نسبت به استفاده زیاد کودکان از کامپیوتر و ابزار دیجیتال گفت: کودکانی که زیاد از این وسایل استفاده می‌کنند، در خطر ابتلا به ضعف حافظه قرار دارند.

 عبدالله امیدی در گفت و گو با فارس، گفت: برخی کودکان و نوجوانان از ابزار دیجیتالی به ویژه رایانه و اینترنت بیش از حد معمول استفاده می کنند که این رفتار می تواند به حافظه آنان ضرر وارد کند.

وی افزود: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که کودکانی که از کامپیوتر و تلفن همراه استفاده می‌کنند دچار مشکلات عصب شناختی می‌شوند.

امیدی اظهار داشت: استفاده زیاد از رایانه بخش هایی از مغز را دچار کم کاری می کند که فرد را به اختلالی شبیه آنچه سالمندان بر اثر کهولت سن به آن دجار می‌شوند؛ مبتلا می‌کند.

وی ادامه داد: زوال عقلی دیجیتال نتیجه استفاده طولانی مدت کودکان از رایانه است که موجب کاهش یادگیری می‌شود.

وی افزود: مکانیزم این اثر به دلیل این است که کودکانی که از رایانه استفاده می‌کنند کمتر فکر می‌کنند، بنابراین دچار نقص در حافظه و کارکردهای ذهنی می‌شوند.

این متخصص بهداشت روانی گفت: حضور بیشتر والدین در خانه و توجه به تربیت فرزندان می‌تواند از وابستگی آنها به ابزار دیجیتالی بکاهد.

وی افزود: اگر والدین زمانی که در منزل هستند به صرف غذا با فرزندان بپردازند و با آنها بازی کنند،‌کودکان کمتر به رایانه و تلفن همراه پناه می‌برند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطر نشان ساخت: گاهی تماشای یک برنامه کودک یا فیلم از سوی والدین با کودکان می‌تواند موجب دلگرمی کودکان شود. چرا که ابزار دیجیتال نباید جای والدین را بگیرد زیرا عواقب جبران ناپذیری در یی خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha