دكتر محمود احمدينژاد صبح يكشنبه در ديدار وزير بهداشت و درمان و روساي دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور با اشاره به اين كه در مجموعه بهداشت و درمان خدمات عظيمي ارائه شده و تحولات بزرگي اتفاق افتاده است، توزيع عادلانه خدمات درماني، پيشگيري ، توسعه انواع خدمات در عرصه سلامت، توليدات متنوع دارويي ، ابتكارات و يافتن راههاي جديد براي درمان بيماريهاي صعبالعلاج را از جمله موارد كارنامه پرافتخار وزارت بهداشت و درمان در دوره جديد دانست.
رييس قوه مجريه با قدرداني از اقدامات انجامشده در عرصه بهداشت و درمان گفت: بايد تلاش كنيد از همه ظرفيتهاي موجود، استفاده بهينه صورت گيرد و اين شدني است. در اين رابطه همه امور به بودجه بستگي ندارد، آن چه تاثيرگذارتر است، عامل انديشه، مديريت، نوآوري و همت بلند و ايمان به خداوند متعال است و قطعاً تاثير اين عوامل از ميزان اعتبارات بيشتر است.
رييسجمهور در ادامه خطاب به روساي دانشگاههاي علوم پزشكي تاكيد كرد: نبايد از عرصههاي پزشكي دنيا عقب بمانيم و آن چه از پزشكي در دنيا وجود دارد، اعم از تكنولوژي ، تجهيزات و دانش علمي بايد در حد اعلا در داخل كشور داشته باشيم و در اين زمينه نبايد عرصهاي از حضور خالي باقي بماند.
دكتر احمدينژاد در ادامه با اشاره به ويژگيهاي برجسته كشورمان در عرصه پزشكي خاطرنشان كرد: اين ظرفيت وجود دارد كه نه تنها به پايگاه درماني در منطقه بلكه در دنيا تبديل شويم.
رييسجمهور مجموعه وزارت بهداشت و درمان را معتمد مردم دانست و اظهار داشت: اعتماد مردم به شما ظرفيت و سرمايه بزرگي است كه ميتوان از آن به بهترين نحو استفاده كرد و با ارائه اطلاعات درست به مردم در زمينه آموزش عمومي، پيشگيري، درمان و تغذيه، الگوي غذايي - دارويي مردم را تنظيم كرد.
دكتر احمدينژاد در ادامه بر ضرورت وجود يك نظام بيمهاي واحد در كشور تاكيد كرد و گفت: اگر يك نظام بيمهاي يكپارچه داشته باشيم، ميتوان بسياري از مشكلات درماني مردم را به راحتي حل كرد و البته دولت طرحي به اين منظور تنظيم كرده كه تصويب آن در مراحل پاياني قرار دارد .
رييس قوه مجريه با اشاره به گزارش يكي از روساي دانشگاهها مبني بر اين كه مجموعه بهداشت و درمان جلوتر از چشمانداز 20 ساله قرار دارد، تصريح كرد : با همه وجود به اين نكته باور و اطمينان دارم كه مي توانيم به زودي به مركز درمان منطقهاي و فرامنطقهاي تبديل شويم .
رييسجمهور در ادامه با تاكيد بر اين كه بايد فضاهاي جديدي در عرصه پزشكي گشوده شود، توصيه كرد : نوع نگاه به درمان بيماريهاي انسان تنها نگاهي نيست كه امروز شيوع دارد، بلكه معتقدم، ميشود نوع ديگري به انسان و طب نگاه كرد و با اهتمام به طب سنتي و ايراني - اسلامي عرصه جديدي در علم پزشكي گشود .
وي تصريح كرد : اگر هوش سرشار ايراني به ايمان و اعتقادات اسلامي پيوند بخورد، قطعاً معجزه و بركات فراواني حاصل ميشود، كه در اين مسير بايد تلاش شود در كنار درمان بيماري، حافظ مال و جان و كرامت انسانها هم بود.
در ابتداي اين ديدار، دكتر لنكراني وزير بهداشت و درمان تعدادي از روساي دانشگاهها گزارشهايي از اقدامات انجامشده در زمينه بهداشت و سلامت و نيز برخي دغدغهها و چالشهاي پيش روي وزارت بهداشت و درمان تقديم رييسجمهور كردن