کارشناس مادر و کودک مرکز بهداشت استان یزد گفت: هر کودک باید تا پایان دو سالگی با شیر مادر تغذیه شود چرا كه قطع ناگهانی شیر کودک را مستعد بیماری‌های عفونت می‌کند.

گیتی قوچانی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص روش صحیح شیردهی اظهار داشت: به منظور روش صحیح شیردهی باید تمام بدن شیرخوار رو به روی بدن مادر قرار گیرد و مادر در تماس مستقیم و نزدیک با شیرخوار قرار گیرد.

وی ادامه داد: سر نوزاد باید روی ساعد مادر و بدن او در امتداد بدن مادر قرار گیرد. به طوری كه دست چپ نوزاد زیر بغل مادر آزاد و دست راست نوزاد بالا باشد و همچنین صورت شیرخوار رو به روی پستان مادر و چانه او روی پستان مادر قرار داده شود.

قوچانی، خاطر نشان كرد: دهان نوزاد حین شیرخوردن کاملا باز بوده و لب پایین وی به طرف خارج قرار داشته باشد و قسمتی از هاله پستان مادر در بالای لب فوقانی و قسمتی بسیار کمی از پستان زیر لب تحتانی کودک قابل دید باشد.

این کارشناس مادر و کودک، خاطر كرد: به منظور شیردهی صحیح باید زبان کودک که حالت مقعر دارد و دور تا دور پستان قرار گرفته مشاهده شود و مکیدن‌های او آرام و عمیق و همچنین گونه‌ها گرد و بر آمده باشد نه فرو رفته و گود.

وی، یادآور شد: شیرخوار هنگام شیر خوردن باید آسوده و خوشحال بوده و در پایان بسیار راضی و خشنود به نظر آید و زمانی که احساس سیر بودن کند خودش شیر خوردن را رها می کند.

قوچانی، تاکید کرد: مادر نباید هنگام شیردادن به نوزاد هیچگونه دردی در ناحیه مربوطه احساس کند.

کارشناس مادر و کودک مرکز بهداشت استان یزد، در پایان در خصوص زمان مناسب از شیر گرفتن کودک گفت: با استناد به توصیه‌های دینی هر کودک باید دو سال تمام از شیر مادر تغذیه شود؛ چرا که از شیر گرفتن زود هنگام و ناگهانی کودک از شیر عوارضی از قبیل مستعد شدن کودک به عفونت را در بر دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha