جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
کد خبر: 105634

میزان معینی برای مقدار مصرف روزانه شکر وجود ندارد، ولی باید در مصرف آن محتاط عمل کرد.

دیابتی ها می توانند شکر بخورند؟

سلامت نیوز: میزان معینی برای مقدار مصرف روزانه شکر وجود ندارد، ولی باید در مصرف آن محتاط عمل کرد. شکر با وجود دارا بودن کالری فراوان، حاوی میزان اندکی ویتامین و مواد معدنی است. غذاهای حاوی شکر زیاد اغلب پر چرب نیز هستند، که این خود باعث افزایش وزن و ایجاد مشکل در کنترل دیابت می شود.

برچسب های ارزش غذایی میزان قند موجود در هر یک از غذاهای بسته بندی را به شما نشان می دهد، که این مقدار شامل قندهای افزودنی و قندهای طبیعی است. قندهای طبیعی انواعی از قندها هستند که به صورت طبیعی در غذاها یافت می شوند، مانند فروکتوز در کشمش یا لاکتوز در شیر. این قندها مقداری ویتامین و مواد معدنی نیز به همراه دارند. قندهای افزودنی نیز قندهایی هستد که به منظور ایجاد طعم شیرین به غذاها اضافه می شوند  مانند شکر در شیرینی ها یا شربت فروکتوز ذرت در نوشابه ها. این قندها به جز دارا بودن میزان زیادی کالری، ارزش غذایی دیگری ندارند.

هنگام مطالعه برچسب ارزش غذایی، می بایست نوع قندی موجود در آن غذا را بررسی کنید. اما نکته اصلی که باید به آن توجه نمود مقدار کل کربوهیدراتی که در آن غذا وجود دارد، نه مقدار شکر موجود در غذا. مصرف شیرینی و شکر هر چند وقت یکبار در صورت تعویض آن با غذایی دیگر در برنامه غذایی و اندازه گیری قند خون پس از مصرف غذا برای مشاهده تأثیر غذا، بلامانع است.

شما همچنین می توانید به جای استفاده از شکر، از شیرین کننده های رژیمی در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

منبع: انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha