از ۲۴ تا ۲۸ اسفند ماه، طرحی در غرفه‌های بازیافت شهر تهران اجرا می‌شود که مردم می‌توانند در قبال تحویل دادن پسماند و زباله‌های خشک خود به این غرفه‌ها، سبزه و ماهی هدیه بگیرند.

سلامت نیوز: از ۲۴ تا ۲۸ اسفند ماه، طرحی در غرفه‌های بازیافت شهر تهران اجرا می‌شود که مردم می‌توانند در قبال تحویل دادن پسماند و زباله‌های خشک خود به این غرفه‌ها، سبزه و ماهی هدیه بگیرند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از تحویل سبزه و ماهی در قبال دریافت پسماند خشک در شهر تهران خبر داد.
حسین جعفری این طرح بنا به سنت هرساله در فاصله زمانی یک هفته به آغاز سال جدید (۲۴ تا ۲۸ اسفند‌) در غرفه‌های بازیافت سطح شهر تهران اجرا می‌شود. در سال گذشته نیز این طرح به صورت آزمایشی در برخی مناطق تهران اجرایی شد اما به صورت سراسری اجرا خواهد شد و شهروندان می‌توانند با مراجعه به بیش از ۲۷۰ غرفه بازیافت در نقاط مختلف شهر از جمله نقاط پرتردد با تحویل پسماند خشک سبزه و ماهی ویژه نوروز را دریافت کنند.


وی همچنین از برگزاری جشنواره بهترین هفت‌سین از دورریختنی‌ها در سطح مدارس شهر تهران خبر داد و افزود: در این جشنواره به همه دانش‌آموزانی که در چیدمان سفره هفت‌سین از دور‌ریختنی‌ها استفاده کنند جوایزی اهدا خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha